»

Malo preurejen forum

Slo-Tech - Ker je bil odziv na predlog, da bi vnesli v forum še oddelek DVD, pozitiven, se je danes to izvršilo. Torej, od danes naprej lahko na tem naslovu vnašate nove teme, ki imajo kakršnekoli veze z DVDji. O novih filmih, prihajajočih tehnologijah, DVD zapisovalnikih, DVD bralnikih, izposojevalnicah, in tako naprej. Skladno s tem se je oddelek "Zvok in slika" premaknil v novonastali nadoddelek "Večpredstavnost", ker smo pač mislili, da tja spada bolj. Uživajte .

2 komentarja

Google počasi oživlja deja.com-ov arhiv novičarskih skupin

CNet - Google je dal uporabnikom na voljo arhiv sporočil na groups.google.com novičarskih skupin (Usenet, ali tudi newsgroups), od leta 1995 naprej. Teh sporočil je več kot 650 milijonov in predstavljajo dober vir informacij z najrazličnejših področij.
Ta arhiv si je predhodno lastila deja.com spletna stran. Maja 2000 so izklopili starejši del arhiva novic, kar pa uporabnikov ni ravno razveselilo. Stanje te strani se je slabšalo, dokler ga Google ni prevzel februarja letos. Ker pa je Google delal na vgradnji arhiva novičarskih skupin v svoj iskalnik, se je vklop arhiva prestavil na kasnejši čas, kljub temu da so si uporabniki izmed vseh novosti najbolj želeli ravno vklop arhiva.
Vseeno pa je iskanje po arhivu novičarskih skupin v testni fazi in kritiki pravijo, da še mora biti dodelano; je pa vsaj začetek.

4 komentarji