»

Nove funkcionalnosti na Slo-Techu

Slo-Tech -

Kot ste verjetno opazili, je Slo-Tech v zadnjem času pridobil kar nekaj utripajočih lučk. Čas je, da si jih skupaj pogledamo:

  • stari članki -- v levem meniju so že nekaj časa na voljo vse vsebine s stare strani.
  • dodatna avtentikacija -- če želite, se lahko na Slo-Tech sedaj prijavite s pomočjo vašega Google ali Yahoo računa. Če je vaš elektronski naslov v profilu enak vašemu Google elektronskemu naslovu, samo namesto prijave kliknite na ikonico "g" pod prijavo. Če ni enak in bi fukncionalnost vseeno želeli uporabljati, lahko vaš Slo-Tech račun povežete z GoogleIDjem v vašem profilu
  • arhiv novic -- drastično je bilo izboljšano iskanje po starih novicah
  • iskanje -- sedaj deluje po celotni vsebini teme in ne samo po prvem sporočilu kot do sedaj. Moralo bi delovati bistveno bolje, nekaj izboljšav še čaka na implementacijo. Konstruktivni predlogi dobrodošli
  • hitro odgovarjanje -- na teme lahko sedaj odgovarjate brez ponovne osvežitve strani. V primeru, da se v temi, ki jo trenutno...

58 komentarjev

Praznični Slo-tech

Slo-Tech - Če ste se danes zbudili in namesto vaše priljubljene zelene/modre/črne ali roza barve Slo-techa zagledali belo, ni z vašimi očmi nič narobe. Na Slo-techu namreč nadaljujemo tradicijo novoletne okrasitve, ki se vam kot privzeti stil naloži ob prijavi. Letos je za oblikovanje poskrbel ali3n.

Nedolžno belino boste lahko občudovali do 6. januarja (če boste želeli, tudi dlje), v kolikor pa vam stil ni všeč, pobrskajte po razdelku Stil v vaših osebnih nastavitvah. Tam lahko odkrijete še marsikaj uporabnega, zato kar pogumno.

16 komentarjev

Dela! :)

Slo-Tech - Z veseljem sporočamo, da smo "nekako" uredili težave s strežnikom. Kot ste najbrž opazili, ste od včeraj od 19:00 doživljali zelo moten dostop do naše strani. No, sedaj upamo, da je vse v redu. Posebna zahvala gre v prvi vrsti trgovini BOF, saj so nam izjemno pomagali. Uživajte [:D].

P.S.: Primož odtajan ter zdrav. Malo prehlajen. Vse pod kontrolo. [:D]

12 komentarjev

Slo-Tech je zelen

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, je Slo-Tech sedaj privzeto prikazan v zelenem stilu. Za to potezo smo se odločili, ker nas je prevzela moč pomladi, saj smo prišli v stik z naravo [:D]. Hkrati bi vas radi opomnili tudi na to, da si lahko stil spremenite nazaj oziroma izberete kakšnega od vam bolj odgovarjajočih, če se le registrirate v našo stran. Če ste že registrirani, lahko spremembo stila opravite dobesedno v dveh klikih, če le kliknete na osebne nastavitve. Uživajte v začasni osveženi barvni shemi!

48 komentarjev

Slo-Tech se uči šteti do 10.000

Slo-Tech - No, če še niste opazili, se na našem forumu dogaja nekaj nenavadnega. Naš forums-terorist Gandalfar se je odločil, da nas zasužnji s svojo temo. Na forumu namreč danes že drugi dan štejemo do 10.000. Pravila igre so sila preprosta. Cilj je, da dosežemo številko 10.000, in tisti, ki bo največkrat odgovoril, bo zmagal. Za ostala pravila pa le kliknite sem!

Če vam je dolgčas in nimate kaj početi, se teme le udeležite. [:D]

31 komentarjev

Ram Drive

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, se je v naši "Še se kadi" rubriki pojavil še en članek. Tukaj boste našli postopek, kako narediti navidezni pogon v pomnilniku. Zakaj je to koristno? Nanj lahko spravite najpogosteje uporabljane datoteke, kakšno igrico, ki se dolgo nalaga, ali pa celo, kot je birdy ugotovil, izmenjevalno datoteko. Zakaj bi to sploh rad tlačil v pomnilnik? Vse je notri, pojasnjeno. Veselo branje!

16 komentarjev

Ko se Primož zbudi...

Slo-Tech - Končno lahko uradno objavimo, da sedaj komentiranje DVD filmov deluje. Kot ste najbrž že opazili (heh), imate sedaj v desnem meniju pri naslovu filmov tudi število komentarjev s povezavo na ogled komentarjev. Vsak lahko DVD komentira le enkrat, saj v tem oddelku nočemo debat ampak samo subjektivno oceno filma samega. Navali, narod, komentirajte ter pišite svoja mnenja! Aja, filmu lahko tudi prisodite oceno. A nismo face?

Dodatek by Primož: v poznih večernih urah so bila malo spremenjena vnosna polja, tako da sedaj deluje vstavljanje oznak na mesto kurzorja ("utripalke").

13 komentarjev

Geforce3 test

Gamer's Depot - Kot ste najbrž že opazili, je današnji dan zelo počasen. Novega ni nič. Skoraj nič. Gamer's Depot je testiral GF3 reference. Nič novega, nič presenetljivega. Primerjali so ga s Geforce II Ultro. Ker ima Ultra hitrejšo frekvenco delovanja, je Ultra nascala GF3 v 16 bit aplikacijah. Pri 32 bit se pa pokaže tisto, kar ima Ultra skritega. Poleg znamenitega Pixel shaderja, tehnologije, ki je pri GF3 najbolj opevana, gre omeniti tudi izboljšani FSAA, Quincunx imenovan (Slo-Tech doživljensko poveličuje osebo, ki bo to besedo pravilno izgovorila ter posnetek poslala meni na mail). Kot sem rekel, test ni kaj preveč presenetljivega, a je vseeno zelo zanimivo nedeljsko branje, saj celoten test obsega 16 strani .

6 komentarjev