»

Trust 5.1

CaseModWorld - Poleg dobrega računalnika je danes nujno potrebno še kvalitetno ozvočenje, ki je pri nekaterih malo zapostavljeno. Zvočniki kot so Trust 4000P 5.1 spadajo v vrh ponudbe. Kot lahko razberemo iz imena, ima ta sistem za domači kino 5 satelitov in en globokotonec, za nadzor te zverine pa je na voljo še velika kontrolna enota, ki omogoča nastavljanje nad kar nekaj funkcijami.

9 komentarjev

Altec Lansing 2100 2.1

Tweakers Australia - Danes je na trgu toliko različnih kompletov zvočnikov, da je kar težko izbrati komplet za primerno ceno. Podjetje Altec ni tako znano v svetu zvočnikov kot npr. Creative ali pa Logitech. Vendar pa znajo dokazati, da lahko naredijo zelo kvalitetne zvočnike. Model Lansing 2100 2.1, ki so ga opisali na Tweakers Australia ni namenjen nekomu, ki bi rad zelo drage in dobre zvočnike, in bi jih bil pripravljen tudi plačal, temveč tistim, ki bi le radi imeli spodoben 2.1 sistem - 2 satelita, ter en globokotonec.

Zvočniki že na prvi pogled izgledajo dokaj dobro. Njihova moč je 35 Wattov - satelita: 2 x 7 W, ter "subwoofer" 21,5 W. Kot vsak izdelek ima tudi ta pomankljivosti, zato so mu na testu...

8 komentarjev

Megatest 5.1 in 6.1 sistemov

Thermaltake - Govorim seveda o zvočniških sistemih, ki postajajo vedno močnejši in temu primerno tudi dražji. Dandanes je nekaj povsem normalnega, da si lastimo 6.1 sistem in na Tom's Hardware so si ogledali pet najboljših. Testirani so bili zvočniki podjetij kot sta Logitech in Altec Lansing, a mogoče vas bo v članku bodlo v oči to, da v test ni bilo vključenih zvočnikov podjetja Creative, ki veljajo za zelo kvalitetne. Kakšnega posebnega favorita niso odkrili, a ugotovili so, da lahko končno dodobra izkoristimo naše zvočne kartice.

1 komentar