»

Novi Detonatorji

Nvidia - Na internetu sicer že dalj časa krožijo različne leaked verzijo nVidiinih grafičnih gonilnikov, danes pa se je nova različica pojavila tudi na njihovi uradni strani. Tokratna inačica nosi oznako 41.09, trenutno pa ima naziv WHQL Candidate, kar pomeni, da gonilniki še niso potrjeni s strani Microsofta, temveč še čakajo na testiranje. Klik!

4 komentarji

nVidia Detonatorji 40.52

Tweak Town - Na spletu se je pojavila nova različica nVidiinih grafičnih gonilnikov - Detonatorjev. Različica 40.52 ni objavljena na uradnih strežnikih nVidie, tako da je njih namestitev ter uporaba prenešena na lastno odgovornost. In še stvar, ki bo razveselila uporabnike starejših sistemov - ta različica je, v nasprotju s 40.41, izšla tudi za Windows 9x/ME uporabnike. Dolvleka tukajle ter tukaj.

2 komentarja

Detonatorji 4 v ponedeljek?

Guru 3D - Včeraj je nVidia za pol ure na svoji strani objavila te Detonatorje:
Windows 2000 Driver (v21.80)
Self Extracting Installer
Release Date: 9/10/2001
MB | Version 21.80
Non-WHQL Certified
Šlo je najbrž za pomoto, ker so tam stali le pol ure. V resnici naj bi nVidia Detonatorje 4 izdala v ponedeljek. Po neuradnih podatkih naj bi Detonatorji 4 iz GeForce3-jev izvlekli od 25 do 35 odstotkov boljše performanse! Še mimogrede: v začetku naslednjega tedna lahko pričakujemo tudi nove nVidia izdelke. Vse je seveda neuradno.

1 komentar

Resna težava z Detonatorji 6.50?

HardOCP - Na HardOCPju sem zasledil, da imajo Detonatorji 6.50 en prav nemaren bug. Stvar še ni potrjena s strani nVidie, ampak je vseeno zelo vredna omembe. Bug naj bi bil tak: Ko se monitor zbudi iz Standby načina, nekako prepiše vrednosti o frekvenci procesorja, ter tako procesor navije do take mere, da se pojavljajo problemi z izrisom slike. O tem problemu sem pobrskal še po HardOCPjevih referencah, 3D Chipsetu. a tam nisem zasledil nič... Ne vem, ali je to samo plod moje debilnosti, ali pa za to govorico ne stoji nič. Po mojem mnenju si nVidia take napake ne bi smela privoščiti. Če je pa stvar resnična ali ne, bo pa pokazal samo čas.

2 komentarja