»

Zelena modifikacija

Overclockers Australia - Na overclockers.com.au imajo zelo razširjeno bazo osebnih računalnikov, zato ni vrag, da se najde kakšen res posrečen. Kako bi komentirali zeleno ohišje z vgrajenim pleksi steklom, z zelenimi cevmi za vodno hlajenje ter modrimi okroglimi IDE kabli? Zlobno. Ogled priporočam, če ne zaradi drugega pa zato, da bo kdo od naših modifikatorjev naredil kaj podobnega, to poslikal - ter napisal poročilo za Slo-Tech :D.

1 komentar

Prvi računalnik, ki je navit za 100%

Overclockers.com.au - Fantom pri overclockers.com.au je uspelo naviti prvi računalnik za 100%. Uporabili so celerona 466, ki so ga navili na občudovanja vrednih 933MHz. Seveda so za to morali uporabiti zelo ekstremno hlajenje. Mislim, da so ostale besede odveč, saj slike povejo več. Zato je najbolje, da si vse ogledate tukaj. Še več slik pa boste dobili tule. Tu se vam odpreta dve okni. Eno večje in eno manjše. Slike in informacije boste dobili v manjšem.

10 komentarjev

Hladilniki za RAMe

Club Overclocker - O uporabnosti hladilnikov za RAM bi se dalo razpravljati še pa še, toda ne moremo jim odreči frajerskega faktorja. Še posebej, če so taki, kot jih kaže jo na Club Overclocker. Gre za nove hladilnike za sistemski pomnilnik, ki jih pripravljajo pri pojetju CPUfx. Na splošno je CPUfx zadnje čase precej aktiven, saj so ravno oni avtorji tistega megastičnega hladilnika, ki smo vam ga pokazali pred par dnevi.

1 komentar

Speed Cheat v benchmarkih

Jaz - Vsi, ki igrate Half Life ali Counterstrike verjetno poznate programček z imenom Speed Cheat, ki z maipulacijo računalniške ure omogoča precej hitrejše premikanje skozi igro in s tem precejšnjo prednost pred soigralci. No, stvar je s pomočjo serverskega popravka odpravljiva, toda Half Life in Counter Strike nista edina programa, ki ju dotični programček prevara. V tem članku na Overclockers.com.au je lepo videti, da se z uporabo da prevarati tudi H-Odin WCPUID, SiSoft Sandro, 3D Mark 2000 in ostale benchmarke. Seveda to ni nič dobrega in le upamo lahko, da bodo kmalu na voljo popravki za dotične programe, ki bodo takšno goljufanje onemogočili. Thnx, Agg.

0 komentarjev

O modri nalepki

Overclockers.com.au - Orbi vseh vrst, ter najbrž tudi drugi aftermarket hladilniki, imajo nekakšno zaščito za spodnji strani, torej na kontaktni strani s procesorjem. Ta "modra nalepka" efektivno pripomore k temu, da vsakršni udarci med prenašanjem ne spraskajo kontaktne strani, zatorej je hlajenje tolikšenj boljše. Ampak, ZA BOGA MILEGA, ko dajate Orba na procesor, JO ODSTRANITE! Na Overclockers.com.au se je našel eden tistih genijev, ki je ni. Rezultat? Oglejte si sami.

5 komentarjev

Prvi test Titan Majesty Twins hladilnika

Overclockers Australia - Na Overclockers.com.au so objavili ekskluzivni premierni test (to se pa lepo sliši [;)]) Titanovega Twins kulerja. Če se še spomnite, gre za tisto čudno dvoventilatorsko zadevo za SocketA procesorje. O zadevi smo nemalo razpravljali tudi na Slo-Techu in sedaj je ugibanj končno konec. Preprosto povedano je zadeva zanič! Vem, da sem vam sedaj pokvaril užitek v branju testa, ampak danes sem pač take volje (beri spodnjo novico...) [>:D]. Najbolje je, da kar ostanete pri žafransko dragih SuperOrbih!

6 komentarjev

Thermaltakov Twin Cooler

Overclockers.com.au - Slikice novega super-skrivnega Thermaltakovega/Titanovega Twin Coolerja smo na Slo-Techu objavili že nekaj časa nazaj, sedaj pa so jih dobili tudi drugje po svetu. Na Overclockers.com.au so takoj sestavili predogled tega hladilnika, v katerem pa ni ničesar drugega, kot tri slikice. To je povsem razumljivo, saj še ni nobenih dodatnih informacij o tem SocketA procesorjem namenjenem čudesu, razen tega, da bo uporabljalo dva 50mm ventilatorja pri 3200rpm in da naj bi bila neslišna.

14 komentarjev