»

Začel se je Teleinfos

Slo-Tech - Danes se je začel Teleinfos, največja slovenska prireditev, ki je posvečena telekomunikacijam. Do sobote, 24. aprila 2004, se bo na sejmišču v Cankarjevem domu predstavljalo 44 razstavljalcev, na programu pa je tudi 70 predavanj. Dogodek med drugim poskuša usmerjati izobraževalne ustanove, predvsem fakultete, ki naj bi študentom posredovale znanje, ki ga bo potrebovalo gospodarstvo v prihodnosti. Vstop na prireditev, ki, z izjemo sobote, poteka od 9. do 18. ure, je prost. Klik!

5 komentarjev

Uvod v Teleinfos'04

Slo-Tech - Od 21. do 24. aprila bo v Cankarjevem domu potekal osrednji dogodek telekomunikacij in informacijske tehnologije v Sloveniji, Teleinfos'04, ki bo po vzoru InterINFOS'04 letos brezplačen. Kljub temu, da je do otvoritve še cel mesec in pol, pa priprave nanj potekajo zelo aktivno.

Že na uvodni spletni strani boste opazili dve pomembni novosti letošnje prireditve. Mlada podjetja, organizacije in posamezniki, ki se sistematično ukvarjajo s kakovostnimi rešitvami in storitvami na področju telekomunikacij in informacijskih tehnologij imajo letos možnost brezplačne predstavitve. Pogoje sodelovanje, stike in druge informacije najdete tukaj. Druga novost Teleinfosa pa je nagrada za najboljši spletni projekt. Pogoji sodelovanja so zelo vabljivi, saj lahko sodeluje vsak ustvarjalec spletnih strani, ki se s svojim delom ne ukvarja profesionalno.

Na novico sta nas opozorila tudi in .

0 komentarjev

Teleinfos in Ziggga

Dermo spray, tranzistor in (nedoločni) integral.

Slo-Tech - - čudna žverca, ki bi se lahko skrila za telegrafski drog (če bi le te še imeli v naši deželici) je napisal člančič o sejmu telekomunikacij - Teleinfosu 2003. Tokrat za spremembo v njem ne boste našli testa hostes, ker sem na žalost vseh Zigggu odklonil, da bi se udeležil njegovega hajka po Cankarjevem domu. Ker sem sameval spodaj na našem štantu je tako ta, že skoraj tradicionalen test brhkih deklet letos izostal. A vseeno je ogled več kot obvezen, saj boste v njem našli še kaj drugega kot Zigggovo norčevanje iz njegovih nadrejenih in čudnih slik z našega štanta. [:D]

16 komentarjev

Teleinfos vse bliže

Slo-Tech - Da vas spomnimo: Čez 13 dni, natačneje od 9. do 12. aprila 2003, bo v Cankarjevem domu potekal Teleinfos, slovenski telekomunikacijski sejem. Prireditev bo to leto zelo zanimiva, saj je vstop popolnoma brezplačen, na sejmu pa lahko celo razstavljate, če ste prominentno malo podjetje. Z gotovostjo lahko trdim, da bo to leto Teleinfos zanimivejši od prejšnjih, seveda pa ne gre pozabiti, da na prireditvi razstavlja tudi Slo-Tech. Se vidimo tam! Seveda vas pričakujemo v čim večjem številu, zna se pa ponoviti tudi tekmovanje iz Infosa 2002 (kateri admin v najkrajšem času brez vidnih poškodb v popolnost razstavi računalo press) [:D].

4 komentarji

Teleinfos 2003

Slo-Tech - Čez 23 dni, natačneje od 9. do 12. aprila 2003, bo v Cankarjevem domu potekal Teleinfos, slovenski telekomunikacijski sejem. Prireditev bo to leto zelo zanimiva, saj je vstop popolnoma brezplačen, na sejmu pa lahko celo razstavljate, če ste prominentno malo podjetje. Z gotovostjo lahko trdim, da bo to leto Teleinfos zanimivejši od prejšnjih, seveda pa ne gre pozabiti, da na prireditvi razstavlja tudi Slo-Tech. Se vidimo tam!

7 komentarjev