»

Vzporedni test radiatorjev

ProCooling - Kot je že vsem jasno, postaja vodno hlajenje vse bolj popularno. Zadeve se lotijo tudi popolni laiki (glej včerajšnjo novico) in, glej no glej, rezultati so res impresivni. V ta namen so se pri ProCoolingu odločili narediti vzporedni test štirih v ZDA komercialno dobavljivih radiatorjev. Testirali so z obremenitvijo dveh peltierovih elementov, na radiatorje sta pihala dva izjemno močna 120x120mm ventilatorja. Sam test je izveden zelo lepo, z nazornimi grafi ter lepimi primerjavami. Če vas zanima, kakšne mrcine od radiatorjev za vodno hlajenje lahko dobite v ZDA, kar veselo po linku. Drugače pa (tako kot jaz) v najbližjo trgovino z avto deli po hladilnik od Yugota za 7.000 SIT .

2 komentarja

Windows XP

The-Ctrl-Alt-Del - Ko sem se malo sprehajal po overclockerskih straneh, sem pri The-Ctrl-Alt-Del zasledil screenshote novega Microsoftovega operacijskega sistema, Windowsov XP, poznanega po kodnem imenu Windows Whistler. Če vas zanima kakšen bo novi operacijski sistem, si te slike le oglejte. Meni osebno so kar všeč, razna okna, kot je recimo Task Manager, pa temeljijo na sistemu Windowsov 2000 Professional.

4 komentarji

Uradno o Windowsih XP

Microsoft - Vas zanima, kakšen set komercialno naravnanih, neuporabnih pridevnikov polnih, neinformativnih sestavkov prevzetih stavkov je napisal Microsoft o svojem prihajajočem paradnem konju, Windowsih XP, slovensko Okna ZK (joke )? Oglejte si sami. Samo, za pokušino, prvi odstavek:
Okna ZK, zgrajena na izboljšani osnovi Oken dvajurja, uvajajo sveži novi izgled in razširijo izkušnje z osebnimi računalniki. Okna ZK (bivše kodno ime Žvižgač) bodo omogočila ljudem, da grejo nad pojem nepovezanih aplikacij, storitev in naprav, da bi izpopolnili računalniško izkušnjo, ki bo na novo zastavila odnos med ljudmi, programsko opremo ter internetom.
Ja... Recimo... Nabijanje v prazno .

7 komentarjev