»

Obvestilo in napoved izpada

Slo-Tech - V današnji noči smo na Slo-Techu zamenjali spletni strežnik. Od sedaj naprej stran teče na strežniku Apache 2.0. Za morebitne neprijetnosti v času menjave se opravičujemo. V primeru, da opazite kakšno napako nas o tem obvestite.

Hkrati tudi napovedujemo daljši izpad konec naslednjega tedna (točen čas bo še sporočen) zaradi nadgraditve podatkovne baze (tako programskega kot tudi strojnega dela). Izpad bo predvidoma trajal 3-12 ur. Hvala za razumevanje.

75 komentarjev

Napoved izpada

Slo-Tech - Za jutri, 7.10.2002., napovedujemo krajši izpad zaradi vzdrževalnih del na našem strežniku. Do enournega izpada bo prišlo v popoldanskih urah, za vse radovedneže pa še tole: zamenjali bomo sumljivo delujoč trdi disk [:D].

13 komentarjev

Damn!

Jaz - Kot ste verjetno vsi opazili, je Slo-Tech bil nedostopen od včeraj pozno zvečer pa do par minut nazaj. Na srečo ni bilo nič narobe z našim strežnikom ali Telemachom, temveč je neaktivnost posledica božičnega darila neznancev celotni Sloveniji. Včeraj je namreč cela Slovenija bila tarča velikega DoS napadain med drugim je podlegel tudi naš strežnik. Upajmo, da se kaj takega ne bo več ponovilo [:\\].

11 komentarjev