»

slo.net

Slo-Tech - Glede na to, da poštni naslovi ponudnika slo.net že kar nekaj časa ne delujejo več, vas ponovno prosimo, da jih vsi, ki jih imate vpisane v vaših osebnih nastavitvah, v roku enega tedna spremenite. Po preteku tega časa bodo vaši računi začasno deaktivirani.

Popravek: stran kot kaže res deluje, vendar nam njihov poštni stežnik vseeno 95% časa zavrača pošto, zato grožnja z deaktivacijo še vedno velja.

5 komentarjev

Iskanje (semi)

Slo-Tech - Kot sem obljubil (z dnevom zamude, pa vendar), se je danes v levem menuju pojavila postavka iskanje (semi). Nova verzija iskanja omogoča postavljanje logičnih pogojev (kar bo treba še temeljito predelati, vendar... za začetek je nekaj). Operatorji so (dokler se ne odločim, kako jih bom poimenoval) standardno c-jevski ( | za ali, & za in ter ! za ne). Če opazite kakšne nove napake, mi to prosim sporočite.

7 komentarjev

Spremembe

Slo-Tech - Po dolgem času spet nekaj od mene... Vsi registrirani uporabniki, prosim kliknite na svoje ime in si oglejte svoje nastavitve. Če je kaj napačnega, prosim popravite. Če odkrijete kakšno napako... prosim sporočite. Še posebej pa si je zanimivo ogledati vaše statistike. Ste vedeli, da je povprečen post v forumu dolg 274 znakov?

32 komentarjev

Opravicilo

Jaz - No... sedaj bi moralo vse bolj ali manj delovati (razen avto prijave, ki se se vedno predeluje). V primeru da opaziti kaksno napako (in to ne premajhnega okenca v IE60 - bo popravljeno) mi prosim sporocite, da jo bom lahko v cimkrajsem casu odpravil.

8 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visoke uporabe @email.si e-mailov, vas ponovno obveščam, da zaradi nepripravljenosti siola, da bi uredil DNS reverse lookup, pošiljanje emailov z našega serverja na email.si NE DELUJE. Do rešitve tega problema uporabljajte druge naslove... In ponovno: Skripta za prijavo RAZLIKUJE VELIKE in male ČRKE. Zato le-te pišite TOČNO tako, kot ste jih napisali pri vnosu novega uporabnika (z vsemi VELIKIMI in malimi ČRKAMI ter PRESLEDKI vred). Zahvaljujemo se za razumevanje.

5 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visokega števila neaktiviranih accountov vas ponovno obveščam, da bodo vsi jutri ob 20:00 neaktivni accounti BRISANI. Če je razlog vaše neaktivacije accounta kakšnakoli napaka mi to prosim sporočite. V e-mail vpišite: uporabniško ime, e-mail, razlog (kaj vam ne dela).

0 komentarjev