»

Infos je pred vrati

Slo-Tech - Jesen je že odločno stopila v deželo, kar nakazujejo tudi močni nalivi po celotni Kokoški, mi pa smo spet na Infosu. Od jutri zjutraj pa vse do petka popoldan se bo v ljubljanskem Cankarjevem domu odvijal sejem informacijskih tehnologij - Infos. Seveda je tam tudi Slo-Tech in sicer s prostorom na sredini sprejemne dvorane, tako da nas zgrešiti res ne morete.

Danes sva s Primožem že postavila "štant", ki ga krasijo štiri Xaser III ohišja in štirje 17" LCD monitorji ter vse pritikline v obliki miši in tipkovnice. Seveda pa prvotni namen sejma ni le to, da lahko na hudih mašinah deskate po Slo-Techu, temveč ta, da nas spoznate in da lahko kakšno rečemo. Najbolje bo če odločno stopite k nam in nas pobarate o tem ali onem. Vsi lepo vabljeni!

PS. Ne pozabite na dijaško / študentsko izkaznico (z njo je vstop prost)

39 komentarjev

Xaser III

Overclockers Cafe - Standardno ohišje, katerega kupimo za kakih 5 do 10 tisočakov, je ponavadi bež barve in narejeno zelo površno. Tako ohišje lahko postane zelo zanimivo, če mu dodamo kakšno pleksi okno in neonsko luč. Če pa so vam ročna dela malo tuja, pa lahko sežete globoko v žep, si privoščite ohišje kot je Xaser. Izdelalo ga je podjetje Thermaltake, ki je eno izmed vodilnih na področju zračnega hlajenja. Zato lahko ugotovimo, da je za prepih dobro poskrbljeno, saj boste poleg ohišja dobili tudi ventilatorje, ki so seveda izdelek istega podjetja. Ohišja ne moremo opredeliti glede velikosti, saj je mešanica med midi in big tower ohišjem. Poleg stranskega pleksi okna in dodatnih ventilatorjev je...

5 komentarjev

Xaser III ohišja

Caseumbau - Thermaltake je pred nekaj časa splavil svoja nova ohišja, ki jih je poimenoval Xaser III. Ohišja so na voljo v več barvnih in velikostnih inačicah, kako pa izgledajo si lahko najbolje ogledate kar na domačih straneh podjetja Thermaltake. Testov ohišij zaenkrat na spletu še ni zaslediti, a ko bodo, vas bomo o njih zagotovo pravočasno obvestili. Kratek sestavek so spisali le na Caseumbau, ako znate nemško, se razume ...

7 komentarjev

Volcano 11 - Xaser Edition

Thermaltake - ThermalTake je objavil novost na svojem ceniku hladilnikov za procesorje. Tokrat se novinec imenuje Volcano11, Thermaltake pa ga priporoča za vse AMD procesorje, ki imajo PR ("Performance Rating") največ 3400+ (kot da jih lahko že kupimo[:D]). Ventilatorček se lahko vrti med 1300 in 4800 obrati na minuto (4800 RPM povzroči 48 dB hrupa), ima vgrajen termalni senzor in ima posebno razširitveno ploščico, s pomočjo katere lahko nadzorujomo hitrost vrtenja.

9 komentarjev

Xaser 2 Plus-A5000B

System Cooling - Na System Cooling so si ogledali gotovo že vsem znano ohišje podjetja Thermaltake. Xaser 2 Plus-A5000B je nekakšen mešanček med Big Tower in Midi Tower ohišjem. Promovirajo ga z dobrim hlajenjem, saj poleg samega ohišja dobimo tudi nekaj ventilatorjev, hladilnik za trdi disk, krmnilnik, kar je, jasno, njihov lasten proizvod. Tukaj si lahko ogledate dokaj kratek članek, v katerem so zajete vse pomembne prednosti in slabosti tega ohišja. Torej, tisti, ki se hočete postavljati pred prijatelji z izgledom svojega računala za katerega potrebujete le nekaj denarja in vožnjo do najbližje računalniške trgovine, si ta članek le preberite.

2 komentarja

ThermalTake A6000B Aluminum Case: Quiet Cooling

AnandTech - Po res veliki bedariji™ (hvala frudi za opozorilo), ki sem jo zapisal v prvi novici, tokrat popravljena različica ...

Kupujete novo ohišje, pa ne veste za katero bi se odločili? Za vas, velikega računalniškega entuziasta, navadni Big Tower seveda ne bo dovolj, saj zahtevate nekaj več. Prav za take ljudi, je ThermalTake naredil novo ohišje, ki so si ga ogledali na AnandTechu in spisali ličen članek. Nad ohišjem so bili dokaj navdušeni, v oči jih je bodla le visoka cena, odsotnost napajalnika pri taki ceni ter nepodpora WTX standardu. Klik!

4 komentarji