»

9x GeForce FX

Nordic Hardware - Na Nordic Hardware so spisali test devetih grafičnih kartic podjetja nVidia, natančneje družine kartic GeForceFX, od modela FX5200 Ultra do FX5900 Ultra, proizvajalcev ABIT, Gainward, Innovision in Creative. Za primerjavo so dodali še tri grafične kartice podjetja ATi, Radeona 9600 Pro, 9800 in 9800 Pro. Če se odločate za nakup nove grafične in še vedno ne veste katere, je ta test pravi za vas. Prijetno branje!

2 komentarja

nForce 2 plošče

AMD Zone - Trenutno najbolj popularno čipovje za AMD procesorje je zagotovo nForce 2, ki je prisotno že kar nekaj časa. Na trgu je kar nekaj odličnih primerkov te tehnologije, če pa vas zanima kako se je obneslo 5 najbolj popularnih odklikajte na AMD Zone, kjer so spisali test na kar 14 straneh. Prišli pa so do podobnega zaključka kot vsi ostali, Epox 8rda+ najboljša za navijanje, ABIT NF7 pa nasploh ena izmed boljših plošč.

7 komentarjev

Coolerji na kupu

Tom's Hardware -

Na Tom's Hardware so spisali test, ki bi ga lahko označili kot megatest™. Testirali so namreč, reci in piši, štiriintrideset različnih hladilnikov za AMD procesorje. Ogledali so si vse mogoče od Volcanov do eksotičnih Siper Cu Kingov. Če ste bili do sedaj v dilemi, kateri cooler izbrati za vašega aemdejčka™, po prebiranju tega testa ne boste več. In, da, test je resnično dolg, že če se prebijete skozenj, ste dobri. [:D] Branje nadobvezno.

11 komentarjev

Test Socket 478 hladilnikov

TweakNews.net - Če posedujete mamoplato z Socket 478 podnožjem, potem ste se sigurno že kdaj našli pred vprašanjem o najbolj primernem hladilniku. Tu so si za vas vzeli na test kar 10 različnih hladilnikov. In, kakšni so bili rezultati? Kot najboljšega glede na uporabnost/cena so izbrali Thermaltakov Volcano 7+, kateri ima še to dobro lastnost, da ga lahko uporabimo tudi na Socket A/370 podnožjih.

0 komentarjev