»

EmpireLAN v Dutovljah

Slo-Tech - Prihajajočo soboto in nedeljo, 13. in 14. marca 2004, bo v športni dvorani v Dutovljah (okolica Sežane) nadaljevanje uspešne serije sedaj že tradicionalne prireditve EmpireLAN, ki je tokrat že peta po vrsti. Na prireditvi bo potekalo prvo večje slovensko tekmovanje v igri Call of Duty -- ekipe petih proti petim v slogu Team Deadmatch. Več informacij lahko dobite na domači strani EmpireLAN.

0 komentarjev

Empire Lan

Slo-Tech - MrTwister vas obvešča, da se bo 26. in 27. decembra v Dutovljah odvijala mrežna razpaljotka. Tekmovalo se bo v igrah Age of Mythology ter Global Operations, dovoljeno pa bo igranje tudi ostalih (zakonito lastninjenih [>:D]) naslovov ala Unreal Tournament 2003, Need for Speed 6, CounterStrike...

Za brezhibno digitalno obdelavo bo skrbelo šest IBM-jevih mnogogigaherčnih pošasti v nemodificiranih ohišjih, mežikali pa si bodo s pomočjo gigabitne interne povezavice. Klik!

4 komentarji

DelphiPLus

The Register - Borland je pred časom preko svoje e-liste poslal sporočilo, v katerem prejemnike obvešča, da bo prenehal s svojo zastonjsko forum storitvijo, saj je bilo vse premalo klikov na vstavljene pasice. Na srečo servisa niso ukinili, le problikovali v plačljivo storitev DelphiPLus. Za mesečni dostop do forumov brez oglaševalskih pasic bo potrebno plačati $3.95. Klik!

0 komentarjev

Novi ZZZ

vir: ZZZ
ZZZ - Z dvodnevno zamudo vas obveščam, da je izšla nova številka ZZZja. Kot vedno je tednik pol najrazličnejših gizmotov, od zanimivih mehanskih pripravic, ki ljudem omogočajo dvometerske skoke in nečloveške hitrosti, do slik iz mehurčkov namesto pikslov in super zaščitne obleke. Obiska pa je vredna že samo zadnja slika, ki kaže novo napravico za prenašanje mačk. Ljubitelji živali pa v jok .

6 komentarjev