»

Volcano 11 - Xaser Edition

Thermaltake - ThermalTake je objavil novost na svojem ceniku hladilnikov za procesorje. Tokrat se novinec imenuje Volcano11, Thermaltake pa ga priporoča za vse AMD procesorje, ki imajo PR ("Performance Rating") največ 3400+ (kot da jih lahko že kupimo[:D]). Ventilatorček se lahko vrti med 1300 in 4800 obrati na minuto (4800 RPM povzroči 48 dB hrupa), ima vgrajen termalni senzor in ima posebno razširitveno ploščico, s pomočjo katere lahko nadzorujomo hitrost vrtenja.

9 komentarjev

Posedujem računalniško DVD enoto:

Slo-Tech -
  • Da; 58% (559)
  • ne; 35% (339)
  • šiš-kebap. 7% (71)

Skupaj glasov: 969

Nova anketa je plod skupnega dela - izmislili smo si jo pa s skupnimi močmi na Ircu.[:D]

PS: Zaradi možnega nesporazuma moram dodati, da Tomi NI Thomas!
PS2: Zaradi bolj izenačenega boja smo odstranili možnost Šiš-kebap jr., ker vas je enostavno preveč glasovalo zanj. [:D]

12 komentarjev

Kebab postaja računalniški pojem

The Register - Glede na to, da ste se na Slo-techu že počasi naveličali izraza kebab oziroma šiš kebab, je tale novica naravnost za vas.

Danes sem namreč naletel na The Registerju na zanimivo novico, s pomenljivim naslovom "MS mounts massive Xbox kebab wrap ad push", kar bi v slovenščini pomenilo, da MS na široko oglašuje XBox s pomočjo kebaba. Avtor članka vas opozarja, da preden začnete jesti, obvezno pogledate ovojnico. Sam je namreč dobil kebab, zavit v reklamni list za XBox, ki je imel zraven še reklamo za Dead or Alive 3. Na žalost ne poroča, če mu je to pobralo apetit :8)

Če vas zanima, izvirni članek je tule.

9 komentarjev