»

BenQ H200 LCD

Hardware Zone - Na Hardware Zone so si ogledali nov ekran podjetja BenQ. Model z imenom H200 meri kar 20.1 cole (v diagonalo 51 cm), kar je veliko za LCD primerek. Monitor je lepo oblikovan in bi se prav lepo podal v kakšno pisarno. Ima vgrajene zvočnike, kar je sicer za večino Slo-Techerjev negativna stran izdelka, a so za nezahtevne uporabnike vgrajeni zvočniki več kot dobrodošli. Dobil je 4.5 točk od 5, po čemer lahko sklepamo, da je članek vreden ogleda.

5 komentarjev

NEC predstavil 30 palčni LCD zaslon

Extremetech - Kot so zapisali na Extremetech, je NEC predstavil svoj največji LCD zaslon (v segmentu zaslonov za osebne računalnike). Le-ta meri v diagonali 30 palcev, diagonala vidne slike pa znaša ker 29.5 palca. NECov LCD3000 ima 25-milisekundno osveževanje pike in deluje pri nazivni ločljivosti 1280x768pik. LCD3000 naj bi prišel v prodajo do konca leta. Še približna cena: 4300 ameriških zelencev. Klik!

2 komentarja

LCD zaslonček

IceVulcano - Si želite, da bi bili vedno na tekočem s podatki o vašem računalu, kot so temperatura procesorja ali pa katera pesem se predvaja v Winampu. Mogoče bi pa radi, da se vam na zaslončku prikazuje kaj drugega? Na IceVulcano smo spisali članek o LCD zaslončku, ki ga lahko priklopimo na naše računalo kar preko LPT porta in ga skonfiguriramo preko enostavnega programčka. Članek si preberite tukaj.[8-)]

3 komentarji

Test LCD zaslona

Modfactor - Testi monitorjev sicer niso tako popularni, kot na primer testi procesorjev, saj imajo vsake oči "svojega malarja", a vendar ... Na ModFactor so ™ vrgli na Samsungovega 17'' paličnega LCDja, imenovanega SyncMaster 172T. Preverili so vse, kar se monitorju praktično da stestirati ter se na široki razpisali o njegovih tehničnih karakteristikah. Če imate kaj odvečnega časa, klik!

1 komentar