»

Detonatorji 12.10

Guru 3D - Spet so izšli. Kot ste verjetno že sami opazili na tujih straneh, so izšli novi Detonatorji, verzija 12.10. Samo tisti, ki ste jih vi opazili, so bili le za Win2000 sisteme in WinNT. Zdaj so izšli tudi za Win9x in ME. Torej, če želite najnovejše Detonatorje, se odpravite sem. Seveda gre za neuradno verzijo in če vam skurijo računalnik, boste sami krivi za to. Drugače pa, kot je že ugotovil alien-w, se bolj splača naložiti vsako polno številko Detonatorjev. Torej 11.00, 12.00... Preizkusite pa jih vseeno lahko. Mogoče so celo dobri.

6 komentarjev

Detonatorji in Geforce 2 MX

Overclockers Online - Te, že zelo velikokrat premlete in skoraj nikoli dokočnane teme, so se lotili pri Overclockers Online. Med sabo so primerjali Detonatorje 5.32, 6.62, 7.52 in 10.80. Kot testni sistem so uporabili Pentium III 550 navit na 825 in Geforca MX. Rezultati v Quakeu 3 niso enotni. V 16 bitnih barvah so povsod, razen pri 640×480 najhitrejši Detonatorji 10.80. V 32 bitnih barvah pa so se najbolje izkazali detonatorji 7.52. V 3D marku 2000 pa prednjačijo Detonatorji 10.80, ki naberejo približno 300 (4892) pik več kot ostali. Če vas test zanima, si ga oglejte tukaj.

6 komentarjev

Novi Detonatorji

NvNews - Danes smo priča novi neuradni "izdaji" novih Detonatorjev. In nosijo številko 7.52 oziroma oznako Detonator 4. Očitno se z približevanjem izida NV20 pripravljajo tudi gonilniki, ki NVidi stalno uhajajo. No upam, da so bolj stabilni, kot so bili prejšnji iz serije 7.xx ter vsaj tako hitri kot serija 7.xx nasplošno. Za vse, ki uživajo v nalaganju novih gonilnikov in, ki jim morebitne težave poženejo adrenalin po žilah - Tukaj si jih lahko presnamete.

0 komentarjev

Detonatorji...

Jaz - Ok, na Slo-Techu smo izpustili nekaj izdaj novih Detonatorjev z vseh vetrov, saj jih imam osebno preko glave, toda nekateri jih očitno pogrešate. Klemen me je tako obvestil, da so izšli novi WHQL Detonatorji, kar pomeni, da niso neka napol ilegalna različica in da mogoče celo delujejo. Označeni so kot verzija 6.62 za Win2k in 6.67 za Win98, najdete pa jih tukaj. Uporabite jih na lastno odgovornost!

4 komentarji

Slo-Tech shackan

Jaz - Le nekaj ur (relativno gledano [:))]) potem, ko je nadebudni hacker vdrl v strežnike Microsoft.si, se je naš miranpozar v dvomljivem stanju vsedel za tipkovnico in začel šariti po Slo-Techu. Rezultat njegovih blodenj je bil prvi zabeleženi "vdor" v Slo-Techov sistem skript in to nič drugega, kot našo Anketo! Seveda stanje ni trajalo dolgo, saj je napaka bila popravljena v zelo kratkem čase, toda nekateri obiskovalci ste včeraj pozno zvečer namesto na vprašanja o...

7 komentarjev