»

Nova anketa!

Slo-Tech -
Star sem:
med 15 in 20;44%
(475)
med 21 in 26;35%
(383)
med 27 in 35;13%
(142)
več kot 35 let.4%
(48)
manj kot 15 let;3%
(32)
Skupaj glasov: 1080

Najprej naj se vam opravičim, ker že tako dolgo nisem zamenjal ankete. Razlog: najprej sem imel nekaj dni dopusta po pouku, potem mi je odpovedal računalnik (ki še sedaj ne deluje tako, kot bi moral), potem so prišli prazniki in neskončna vrsta zabav, obiskov in podobnih stvari. V tem času mi seveda računalnika ni uspelo popraviti, zato je to prišlo na vrsto šele pred kratkim.

No, dovolj naj bo, raje se posvetimo novi anketi. Še prej pa vsem skupaj k novoletno obravani anketi želim (poleg vseh običajnih stvari, kot so zdravje, sreča in ljubezen) še veliko overklokerskih in hekerskih dosežkov, uspešnih modifikacij in seveda vsakemu enega modrega slončka. [:D]

12 komentarjev

Slo-Techovi Hardware Oskarji 2000

Jaz - Ok, z rahlo zamudo (toda vseeno precej pravočasno ) se je začelo izbiranje komponent za Slo-Techove Hardware Oskarje 2000. Torej namesto, da bi podali svoja lastna mnenja o najboljših komponentah v letu 2000, smo to možnost dali vam. Vse skupaj je tako dobilo podobo velike ankete, v kateri izbirate svoje lastne favorite med kandidati, ki smo jih pripravili mi. Toda pazite: izbirajte pozorno, saj lahko svoj glas oddate le enkrat!
Čez točno en mesec bomo prešteli vse glasove in vašo izbiro objavili in pokomentirali v posebnem članku. Zdaj pa veselo na delo!

11 komentarjev