»

Pomagajte k boljšemu Slo-Techu!

Slo-Tech - Pred vami je zadnji sklop anket o prenovi Slo-Techa. Tudi tokrat so zasnovane na rezultatih predhodnih anket in skupinskih pogovorov. Nekateri izmed vas ste podali svoje mnenje, razkrili svoje želje. Preoblikovali smo jih v vprašanja, sestavili v ankete, sedaj pa je odločitev v vaših rokah! Kakšnih sprememb si želite?

Vabljeni k izpolnjevanju:

anketa 1
anketa 2
anketa 3
anketa 4
anketa 5

Še vedno vabljeni tudi k skupinskim razgovorom!

34 komentarjev

Srečno 2005

Slo-Tech - Takole. Slabih šest ur pred iztekom leta 2004 je res že skrajni čas, da potegnemo črto pod letošnje dogajanje. V letu 2004 smo se za vas trudili in vam pripravili skoraj trideset člankov oz. testov strojne opreme, več kot tisoč novic s področja računalništva in tehnologije, poslovenjeno distribucijo Linuxa, veliki dogodek NEST.2004 in nekaj manjših, naprimer pywo é wyno. Vendar pa Slo-Techa ne bi bilo brez vas, drage bralke in bralci, ki ste letos napisali več kot 200.000 sporočil v več kot 60.000 tem, ki polnite števce obiska in forum.

Zato vam uredniška ekipa Slo-Techa želi čim uspešnješe prihajajoče leto, da bi vam uspelo iz vašega abakusa iztisniti še zadnji megaherc moči, da bi bili vaši okna ali pingvini karseda stabilni in da bi vam čim manjkrat odpovedali poslušnost. Zunaj kibernetskega sveta vam želimo zdravja, sreče, ljubezni in uspehov. Naužijte se še zadnjih kapljic leta 2004 in ob polnoči krenite proti novim zmagam, ki vas čakajo v petem letu tretjega tisočletja. Pa...

90 komentarjev

Vsak začetek ima svoj konec

Slo-Tech - Drage bralke in bralci najbolj kakovostne računalniške slovenske revije pod soncem. Kot veste, vsakemu človeku slejkoprej zmanjka časa za stvari, s katerimi se ukvarja intenzivno ljubiteljsko. Tako se je žal dogodilo tudi meni, saj poleg vseh rednih dnevnih obveznosti enostavno nisem več zmogel vlagati potrebnega dela, ki bi ga Slo-Tech od mene tudi zahteval.

Ravno zaradi tega se mi zdi najbolj smotrno, da s svojega uredniškega položaja tudi odstopim. Sicer bom še vedno zelo aktiven soudeleženec strani, s katero sem živel in dihal prejšnja tri leta in pol. Še pomnite? Pred točno tremi leti in enim dnevom smo zamenjali obliko ter postali "modeni" Slo-Tech. Kdo bi vedel, da čas tako hitro mine.

V vsakem primeru -- z mojim odhodom bodo šle stvari verjetno samo še na bolje. Vsem "zamancem" (ljudem, ki bodo za Slo-Tech delali za mojim obdobjem) želim čim večjo produktivnost in objektivnost, vsem bralcem pa -- se vidimo na forumu [:D].

Urednikovanje te strani je bilo eno najlepših...

89 komentarjev

Majhna spremembica

Slo-Tech - V našem super-duper-megalomastičnem Forumu smo ukinili oddelek "Prenova Slo-Techa". Brez skrbi, vaše teme in odgovori niso šli tja v en dan, ampak so se vsi preselili v oddelek "Slo-Tech". To je bil pač naslednji logičen korak, saj smo s samo prenovo, ki je bila začeta 6.11.2000, že končali.

3 komentarji