»

Zapisovalnik CIS Technology "Arrgo 52/24/52"

Hardware Zone - CD zapisovalniki so dandanes nekaj povsem običajnega, saj si velika večina gotovo lasti enega izmed njih. Cene enot sicer ostajajo podobno nizke, vendar pa se hitrosti in kvaliteta občutno povečujejo. Trenutno je največja hitrost zapisovanja enaka hitrosti branja - 52x. Enega izmed najnovejših pa so vzeli pod drobnogled pri Hardware Zone. Testirali so enoto podjetja CIS Technology, ki je uporabnikom bolj kot ne neznano. Ugotovili so, da je Arrgo 52x24x52x...

0 komentarjev

Napajalniki na kupu

AnandTech -

Na AnandTech so spisali zanimiv članek oz. test, kjer so testirali napajlnike. Napajalniki so mnogokrat po krivici zapostavljene komponente, čeprav igrajo ključno vlogo pri stabilnosti celotnega sistema. Dvesto wattni napajalniki so tako že preživeta stvar in tudi na tem testu so se ukvarjali predvsem z zmogljivejšimi zverinami. Da se ob vnovičnem nakupu ne boste spraševali katerega kupiti, vam priporočam, da si test preberete.

0 komentarjev

CD zapisovalnik

Hardware Zone - V svetu domačih pekarn so tenutno vodilni 52x zapisovalniki, kljub temu da takšne hitrosti ne potrebuje praktično nihče. A številke so pač številke, marketing pa tudi dela svoje. No, dovolj besed o tem. Enega izmed teh zapisovalnikov so izmučili tudi na Hardware Zone. AOpenova pečka premore že omenjeno 52x zapisovanje in branje ter 24x prepisovanje. V testu se je izkazala dokaj solidno, a ta ocena je okvirna, saj je bila primerjana le z LiteOn-ovim dvainpetdesetkratnikom. Hitrost je norost!

9 komentarjev

Lite-On 52x24x52x

Hardware Zone - Kljub temu, da CDji ne dohajajo zahtev po sodobnih kapacitetah, se med njihovimi proizvajalci še vedno bije bitka za najhitrejši pogon. Tokrat si lahko ogledate test CD zapisovalnika podjetja Lite-On, ki je deklariran kar za 52x zapisovanje, 24x prepisovanje ter 52x branje. Pod drobnogled so ga vzeli na HardwareZone, kjer so spisali tudi krajši članek oz. test, v katerem so mu podelili štiri zvezdice od petih možnih. Klik!

1 komentar

Več štroma!

Tweak Town - Vsak dan se na internetu pojavi kar nekaj testov - procesorji, matične plošče, grafične kartice, ...bolj malo pa je testov ene napravice, ki vso šaro, ki jo namečemo v ohišje, poganja - govorim seveda o napajalniku, ki skrbi, da se po pregrešno dragih komponentah enakomerno pretakajo škratje elektrončki.
No, eden takih testov se nahaja tukaj, pod drobnogled pa so vzeli Antecovo enoto True550. Torej, vsi, ki vam vaš sedanji napajalnik ne more zagotoviti dovolj moči, si le oglejte test te 550 W pošasti.

1 komentar

Nov test

Slo-Tech - Tlačkomati... to je tema novega Slo-Techovega testa. In sicer trije tlačkomati, vsi deklarirani pri 24x pisanju, 10x prepisovanju ter 40x branju. Zastopani so Teac, Yamaha ter Plextor. Kliknite sem in si zadevo preberite...
Kaj imate raje hitrost, zanesljivost ali razširjene funkcije? Morda kombinacijo vsega? Preberite si test in se ne podlagi le-tega odločite.

13 komentarjev