»

Možganski predpomnilnik

Nature - Odkrili so področje v človeških možganih, veliko kot kovanec, kjer se dogaja simuliranje slik. Več tega lahko nek človek naenkrat obdeluje, bolj inteligenten je.

Presenečenje je, kako majhen del možganov je temu namenjen, da je pa model možgan s tem "še bolj računalniški", pa seveda ne.

Zanimivo je tudi to, da se za to stvar uporablja vizualni del možgan (pri zadnji steni lobanje). Po domače bi temu rekli, da možgani za inteligentno razmišljanje uporabljajo "video RAM".[8-)]

Nature.

Kaj vam nisem reku ...

19 komentarjev

Thermaltake in ohišja

Thermaltake - Začelo se je z hladilniki, nadaljevalo pri nosilcih za diske v kombinaciji s temperaturnim senzorjem, preživeli smo Thermaltakeove Bluetooth vmesnike za osebne računalnike (katerega test pričakujte na Slo-Techu v roku enega tedna), sedaj pa TTjevci napadajo še z ohišji. No, naredili jih niso oni, saj je zadeva predelan Chieftecov model (kar ni presenečenje [:D]) z manjšimi popravki. Kaj novega prinaša? Na sprednjo stranico boste po novem lahko priklapljali FireWire ter USB naprave, upravljali s hitrostjo ventilatorjev ter na LCD zaslončku gledali temperaturo vitalnih delov računalnika. Juhu, mi ljubimo tovarniško modificiranje [:D]!

4 komentarji

Zobata OwcaTM

Slo-Tech - Za vse, ki se zanimate kako izgleda Zobata OwcaTM... Tukaj jo imate.

Vsi kreteni, ki ustvarjate nove uporabnike, ker bi radi postali Owce, prosim NEHAJTE.

Popravek by luni: Kljub temu, da bo Primoz (ki je velik ljubitelj Wormsov) razočaran, smo zaradi splošnega nezadovoljstva zamenjali slikico Zobate Owce.

Dodatek by Primoz: Nisem razočaran....

31 komentarjev

:(

Jaz - Verjetno je že precej očitno, da danes "presenečenja" ne bo... Sedaj bi rad rekel, da bo jutri, pa ne morem, ker je odvisno od Primoža. Kot bi rekel dotični osebek: bo, ko bo. Zdaj mi je žal, da sem sploh kaj rekel. Damn.

5 komentarjev