»

Izlet v tovarno ohišij

Tom's Hardware - Pri Tom's Hardware Guide so se na nezimerno željo svojih bralcev, ki si sploh niso mogli predstavljati, kako se izdelujejo računalniška ohišja, podali na dvodnevni izlet v tajvansko tovarno Chenbro. Bolj natačno so si ogledali proces izdelave XSpider/Gaming Bomb ohišja.

Članek je zanimiv in vreden branja za večino obiskovalcev naše strani. Pri Tomu vedo, da s slikami ne gre skopariti, saj so na vsako stran prilepili dve ali tri, kar predstavlja kratkočasno klikanje zdolgočasenem spletnemu obiskovalcu.
Ostali pa lahko medtem opazujemo neverjetno visoke varnostne standarde te tovarne, ki v ameriškem svetu ne bi obstala 5 minut.
Hkrati pa ne pozabimo na izredno objektivno poročanje pisca članka, ki mu kar ne zmanjka superlativov. Klik za prijetno in predvsem kritično branje. [>:D]

2 komentarja

Xaser 2 Plus-A5000B

System Cooling - Na System Cooling so si ogledali gotovo že vsem znano ohišje podjetja Thermaltake. Xaser 2 Plus-A5000B je nekakšen mešanček med Big Tower in Midi Tower ohišjem. Promovirajo ga z dobrim hlajenjem, saj poleg samega ohišja dobimo tudi nekaj ventilatorjev, hladilnik za trdi disk, krmnilnik, kar je, jasno, njihov lasten proizvod. Tukaj si lahko ogledate dokaj kratek članek, v katerem so zajete vse pomembne prednosti in slabosti tega ohišja. Torej, tisti, ki se hočete postavljati pred prijatelji z izgledom svojega računala za katerega potrebujete le nekaj denarja in vožnjo do najbližje računalniške trgovine, si ta članek le preberite.

2 komentarja

Xoxide LL60

Tweak Town - Daleč so že časi, ko je bilo ohišje bolj kot ne nebistven del naših računalnikov. Navijanje je prineslo nesluteno segrevanje računalniških komponent in dobro prevetreno ter zasnovano ohišje je ključnega pomena za dobro navit računalnik. Pa še lepo more izgledati, kajne. [;)]

Na TweakTown so si danes še eno izmed serijsko lepo oblikovanih ohišij, ki nosi ime Xoxide LL60. Če vas zanima, kaj je na tem ohišju tako posebnega, da si je prislužilo 9.5 točk (od 10), klik!

1 komentar

Novo ohišje

Tweak Town - Še eno ohišje si je našlo pot na test na TweakTown. Imenuje se Sky Hawk USA Jupiter Case. Ohišje je izdelano predvsem za tiste, ki radi razkazujejo svoje računalnike, saj se že od daleč vidi, da ne gre za klasično, umazano bež ohišje. TweakTownovci so mu prisodili osem točk (od desetih), če pa vas zanima zakaj takšna ocena, kliknite!

5 komentarjev

Ažurnost strani...

Jaz - ...je danes na psu... Luni je te dni bolj malo za svojim računalnikom, saj ima delo, jaz sem pa šele sedaj prišel iz šole. Pa še zobarja imam ob pol šestih . Ah, bomo pa izkoristili pač tisti čas, ki ga imamo skupaj.

4 komentarji