»

Sejem Elektronike v Ljubljani 18-20 marca

Slo-Tech - Po nekajletni klinični smrti je Gospodarsko Razstavišče spet oživelo Sejem Elektronike, tokrat v novi podobi in z bistveno drugačnim programom.

Novosti so v bistveno večjem posluhu za domačo industrijo in javnost, bolje urejeno in ugodnejšo uslugo ob večji kakovosti in BREZPLAČEN vstop za obiskovalce.

Vsak začetek je težak in tako tudi tokrat sejem krasi nekako 60 različnih podjetij iz Slovenije in tujine, v bolj sproščenem kotičku sejma pa kar nekaj domačih radioklubov kaže različne tehnike prenosa podatkov in tehnologijo, ki stoji za tem, tako danes kot desetletja nazaj.

Vabljeni ste, da s svojim obiskom pokažete, ali cenite ta korak v pravo smer in pričakujete tudi nadaljnje.

23 komentarjev

Hevreka!

Slo-Tech - Končno. Po letih vrtičkanja, kolobarjenja in prahe so se ljubljanski računalniški sejmi vendarle združili in bodo (upajmo) nehali vegetirati, temveč bodo končno spet kazali kaj je novega na sončni strani alp. Se še spominjate časov, ko je narod masovno drl na Infos in je bila virtualna resničnost in? Ali pa, ko smo dobili prvi slovenski računalniški CD? No ja, večina Slo-Techovcev verjetno ne, a vseeno vam lahko povemo, da je bilo fino.

Nič več Infosa, Teleinfosa in Sodobne elektronike. Naslednji teden se bo od torka, 24., do sobote, 28. maja, na gospodarskem razstavišču odvijal sejem Hevreka. O tem kaj vse se bo dogajalo tam pa v kakšni od prihodnjih novičk.

15 komentarjev

Sejem sodobna elektronika

SiOL - Danes je -- s pomočjo ljubljanske Mati Županje Vike Potočnik -- svoja vrata odprl 49. mednarodni sejem, Sodobna elektronika. Na Gospodarskem razstavišču vas bodo razstavljalci čakali vse do 4. oktobra. Ako pa si lastite hitro pipico, težko prisluženih tolarjev pa ne želite zapravljati za vstopnico, le brž na tale link, kjer za vas SiOL v živo prenaša dogodke iz sejma.

7 komentarjev

Slo-Tech na prireditvi Infos 2001

Slo-Tech - To je bilo povedano že včeraj, a nam je zagodel strežnik in novica je hipoma postala stara skoraj en dan. Torej: Slo-Tech, vaša najljubša stran, ki se ukvarja s hardwareom in navijanjem, bo imela svojo lastno postojanko na prireditvi Infos v Cankarjevem Domu, začenši v ponedeljek, 22.10.2001. Ker smo tudi zelo radodarni in sploh veseli, da bomo prisostvovali tem dogodku, bomo zastonj razdelili tudi deset kart za vstop na Infos. Na tem naslovu najdete vse podrobnosti glede naše udeležbe, kot tudi nagradne igre. Prisotnost na našem štantu obvezna .

8 komentarjev

Sejem sodobne elektronike 2001

Slo-Tech - Saj vem, da ste najbrž že opazili nov vnos v "Še se kadi" oddelku, a vseeno bolje pozno kakor nikoli z novico (saj bi jo napisal že prej, ampak hej, človek mora tudi uživati, mar ne? ). Primož, naš programer, guru ter administrator Slo-Techa je z velikim veseljem obiskal dotični sejem ter se nadejal kvalitetne predstavitve vseh z elektroniko povezanih izdelkov. Jim je uspelo? Beri in se čudi. V njem boste opazili tudi nekaj zelo intrigantnega - Primož celo premore možganski center za smisel za humor . Že golo dejstvo je vredno vašega klika, hehe. Ker tudi že vem, da ste malo naveličani vseh teh člankov, vam obljubim - naslednji vnos v "Še se kadi" bo test. Res.

8 komentarjev