»

Aiptek Pocket DV II digitalna kamera

Digitalna kamera

vir: Dan's DATA
Dan's DATA - Ima vaš sosed majhno digitalno kamero in se norčuje iz vas? Bi jo imeli tudi vi, pa nimate denarja? Potem rabite Aiptek Pocket DV! (Pokličite zdaj. [:D] ) Na Dan's Data so včeraj objavili test, v katerem so prišli do zaključka, da je kamera dokaj dobra, odlikujejo pa jo predvsem cena, mnoge funkcije in poceni pomnilnik (Compact Flash). Bo pa morala pojesti še kar precej tiskanih vezij, da bo zrasla do velikih sester, saj kvaliteta fotografij in posnetkov malce šepa, pa tudi vse funkcije niso tako uporabne kot...

7 komentarjev

Antec 660AMG

Tweak Town - Tweak Townovci so napisali kritiko Antecovega Mini Tower 660AMG ohišja. Oblika je še ena variacija na serijo Dragon, torej izredno všečen, barva pa je kovinsko-srebrna. Odstranljiva kletka za trde diske je samoumevna, na stranici ohišja je ročka za odpiranje in tudi 80 mm ventilator, ki ga najdemo tudi na zadnji strani. Spredaj sta na voljo odprtini za dva dodatna ventilatorja, pred katerima stoji protiprašni filter (ki se ga da baje celo oprati [:D]). Ne manjkajo niti USB in firewire priključki na prvi strani in 330W TruePower napajalnik. Ohišju bi morda lahko zamerili le pomanjkanje pladnja za osnovno ploščo in veliko težo (narejeno je namreč iz jekla). Prav zato so mu prisolili oceno 9/10. Klik za ogled!

2 komentarja

Modifikacija trdega diska

LAN Addict - Dandanes, ko se diski zelo hitro ter preveč kvarijo, jih najbolje pustiti pri miru, ko enkrat delujejo in upati, da se ne bodo odločili prekiniti svojega poslanstva. No, na LAN Addict so si ogledali izjemno modifikacijo trdega diska. Bralec je namreč v trdi disk vgradil plexi okno, tako da lahko vidi glave diska, disk pa je, ne boste verjeli, po posegu celo deloval. Kakorkoli že, tega ne počnite sami, ako so vam vaši podatki dragi. Klik!

0 komentarjev

Mega modifikacija

Sudhian - Med mojim (ne)običajnim jutranjim deskanjem po internetnih vodah in različnih forumih, sem naletel na modifikacijo, ki me je vrgla na noge!

Tip je priredil celotno originalno ohišje majhnega računalnika (Shuttle SS40G), da sedaj gosti poleg vseh komponent še majhen LCD zaslon ločljivosti 800x480 pikslov. Modifikacija je prav neverjetna, za več informacij pa si preberite vnos v Sudhianovih forumih. Za vse neučakance pa še slikica:

1 komentar

Z Mini PCjem na lanparty?

Tom's Hardware - Predstavljajte si sledeče. Odpravljate se na lanparty. V nahrbtnik hitro zmečete mini ohišje, miško in tipkovnico, v roke primete 17" LCD in že hitite. Ko prispete vas ljudje začudeno gledajo kje ste pozabili vaš zmodificiran bigtower, vi se nasmehnete in razpakirate nahrbtnik. Organizatorji vas že hočejo poslati domov z vašim pisarniškim PCjem, ko vi z eno potezo snamete pokrov z ohišja. Ljudstvo onemi. Notri se namreč skriva čistokrvni GeForce 4 Ti 4600, P4 2533Mhz in 1GB DDR333 spomina. Dva hitra diska zvezana v RAID polje in DVD zapisovalnik so samo pika na i. Si želite pobliže ogledati to pošast? Klik!

14 komentarjev