»

Katode občutljive na zvok

Slo-Tech - Gotovo ste že slišali, da obstajajo na zvok občutljive neonske luči -- podjetje Sun Beam Technologies pa je izdelalo hladne katode, občutljive na zvok. Te se na zvočne valove odzivajo z utripanjem: z dvema katodama lahko tako ustvarimo zanimive vizualne efekte. Klik!

Poleg teh so izdali tudi večbarvne katode - Klik!

2 komentarja

Trobarvni LED ventilator

Overclockers Australia - Nedelja je. To avtomatično pomeni, da bomo resne novice (vsaj do jutri) postavili na stranski tir ter se posvetili ustvarjalni polovici možgan [:D]. Avstralski navijalci so napisali članek o modifikaciji prozornega ventilatorja s tremi LEDicami različnih barv. Končni učinek je magičen, cena modifikacije ni visoka, postopek kot tak pa razložen zelo podrobno ter natančno. Klik!

Add-on by Tomi: V primeru, da pa ne marate mavrice, so na Overclockers Australia poskrbeli tudi za vas.

1 komentar

Vse barve mavrice

Bit Technologies - Vezje, ki vam posebno LED diodo, ki lahko prikaže vrsto različnih barv, spreminja skozi vse barve mavrice si lahko sestavite po navodilih ekipe bit-techa. Potem pa recimo to diodo vtaknete v pleksi steklo in dobite lahko zelo zanimiv efekt, ki bo definitivno zažgal (morda dobesedno, če ne boste prav zvezali) na LANih in tekmovanjih.

4 komentarji

LED, LED, LED in še enkrat LED

Planet Quake - Tele LED diode so se tako razpasle, da pišem samo še o njih. Včasih (ko sem bil še mlad in neumen) sploh nisem vedel, kaj je to LED dioda, sedaj pa me/nas spremljajo na vsakem koraku.

Zadnjič smo poročali o Antecovih ventilatorjih z diodami, sedaj pa so si na PimpedOutCases.net ogledali še Xoxidove Crystal ventilatorje. Tu je svetilna dioda postavljana na malce drugačen način, tako da dobimo popolnoma drugačen efekt. Sicer je meni osebno Antecov bolj všeč, toda kot pravi stari slovenski pregovor: "Vsake oči imajo svojega malarja."

0 komentarjev