»

Katedrala PC

Overclockers Australia - Hehe, nekateri raje modificirajo industrijsko izdelana ohišja, nekateri si raje sami izdelajo lesene primerke, nekateri imajo radi borgovske kocke, drugi pa se, sodeč po tej strani, raje odločajo za ohišja malce bolj neobičajne oblike. Sicer nisem povsem prepričan, ampak vse bolj se mi dozdeva, da je modifikator celoten računalnik spravil v maketo katedrale. Prepričajte se na lastne oči:

0 komentarjev

Nove modifikacije

več strani - Očitno je poletje čas, ko so modifikatorji najbolj dejavni, saj je časa več kot preveč, idej tudi, modifikacij pa je zadnje čase kot listja in trave. Med njimi seveda najbolj izstopajo tiste najbolj čudaške, kot je na primer tale. Tip, katerega projekt si lahko ogledate na prej omenjeni strani, se je odločil, da celoten računalnik preseli v bakelitni radio 1946 Bush DAC 90, ki se kar lepo poda zraven wide screen televizorja (sanja svinja kukurus [:D]). Tip na tej strani pa je dokazal, da se na prvi pogled neuporabne stvari lahko čisto lepo uporabi za računalniško ohišje. Tip je namreč celoten računalnik spravil v škatlo, v kateri so včasih hranili granate, rezultat njegovega dela pa si lahko ogledate na spodnji sliki.

3 komentarji

"Škatla neumna"

Gambit - Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da vas je računalnik spravil v pošteno slabo voljo
Kot navajo tule, sta se vsaj dve tretjini uporabnikov že srečali z "obračunavanjem" z računalnikom, tako fizičnim (tu se takoj spomnim na oni posnetek, ko nekdo meče monitor po tleh), kot tudi zmerjanjem. Kot navajajo, so razlogi menda predvsem počasno nalaganje strani, mrtve povezave (hehe, 404), prekinitve povezave, čeprav bi verjetno med naprednejšimi uporabniki bolj bili pogosti modri ekrani, pregretja, sama Okna in še kaj bi se našlo.
Ponavadi sledi vsemu temu izklop računalnika, kozarec pijače, cigareta, ali na nadiranje nič hudega slutečih brata/sestre/mame/punce/tašče Nežnejši spol sicer po podatkih zaostaja za moškimi, vendar ne veliko, res je pa, da manj fizično obračunavajo.
Kam nas vodi tehnologija

11 komentarjev

Modifikatorsko tekmovanje

vir: HardOCP
HardOCP - [H]ard|OCP je pred kratkim organiziral modifikatorsko tekmovanje. Modificirali so ohišja, izmed vseh pa so izbrali 3 najbolj izvirna. Prvo ohišje je rumene barve in je (vsaj po barvi sodeč) bolj podobno kakemu ameriškemu taksiju, drugače pa na zunaj ni nič posebnega. Svojo pravo lepoto pokaže v notranjosti, kjer se vidi, da se je izdelovalec kar namučil z barvanjem. Drugo ohišje je tako barvito, da ga bo marsikdo označil za malce kičastega. Če vprašate mene, me to ohišje spominja bolj na Barby World, kot pa na kaj drugega . Tretje ohišje se mi zdi najbolj izvirno/odštekano, saj je modifikator celoten računalnik spravil v mikrovalovko . Dokaz: ...

4 komentarji