»

Naj bo vaš napajalnik prozoren!

Slo-Tech - Če imate res preveč časa, če ne veste več, kaj bi zmodificirali ter kako še za megaherc navili računalnik, če se zbujate ob dvanajstih ter uživate počitnice, imate doma primerna orodja ter posedujete žilico za modificiranje, hitro semkaj, kjer vam bo razloženo, kako svojo sivo kovinsko napajalno enoto spremeniti v pleksi-prozorno osvetljeno atrakcijo, ki očara še vsakega tako zategnjenega programerja (hec, proti programerjem nimam načeloma nič [:D]). Klik!

1 komentar

Nove modifikacije

več strani - Očitno je poletje čas, ko so modifikatorji najbolj dejavni, saj je časa več kot preveč, idej tudi, modifikacij pa je zadnje čase kot listja in trave. Med njimi seveda najbolj izstopajo tiste najbolj čudaške, kot je na primer tale. Tip, katerega projekt si lahko ogledate na prej omenjeni strani, se je odločil, da celoten računalnik preseli v bakelitni radio 1946 Bush DAC 90, ki se kar lepo poda zraven wide screen televizorja (sanja svinja kukurus [:D]). Tip na tej strani pa je dokazal, da se na prvi pogled neuporabne stvari lahko čisto lepo uporabi za računalniško ohišje. Tip je namreč celoten računalnik spravil v škatlo, v kateri so včasih hranili granate, rezultat njegovega dela pa si lahko ogledate na spodnji sliki.

3 komentarji

Vam je vroče?

Slo-Tech - Poletni dnevi so prišli, vaš računalnik pa ustvari preveliko toplote. Kaj narediti, da mu bo lepo in udobno, če se omejimo samo na ventilacijo? Tole, čeprav je mentalno zdravje osebka po nekajdnevnem poslušanju hrupa vprašljivo [:D].

16 komentarjev

Malo heca

Jaz - Če odbrzite semkaj, si lahko na hecen način in brez kakršnega koli znanja omislite zanimive in različne gif podpise iz smeškov [:D]. Za pokušino pa si oglejte spodnjega ki sem ga na hitro izumil sam.

11 komentarjev

Modifikacija

Slo-Tech - O tej modifikaciji ni pisati kaj dosti, saj je avtor naredil svoje ohišje iz ničle ter pokomentiral ves proces nastajanja le-tega. Končni izdelek? Kockasta oblika, kompaktna velikost, osvetljenost iz vseh strani ter zelena zavist s strani prijateljev. Klik! Še slika:

2 komentarja

Modifikacija

Slo-Tech - Ta modifikacija je ravno v pravšnji meri neresna, da jo lahko brez slabe vesti uvrstim v sobotne novice [:D]. Na tej strani si lahko pogledate, kako modificirati svoj gumb za vklop računalnika tako, da bo le-ta izgledal kot tisti, ki ga videvamo v ameriških patriotskih filmih, s katerim predsednik detonira atomsko bombo. Vas mika [:D]?

4 komentarji

Še ena modifikacija

PC Paradox - Vse bolj se mi dozdeva, da bomo morali kmalu odpreti "klan lastnikov Chieftec ohišij", saj opažam, da jih imajo že skoraj vsi. Tudi na našem srečanju v Piranu sem lahko videl nekaj lepo zmodificiranih primerkov tega zelo priljubljenega ohišja. Američani tudi niso izjeme ([:D]), saj je avtor pravkar linkanega članka svojega sivega Chiefteca pobarval, vanj vgradil pleksi steklo v levo stranico ter namestil šalterje™ za ventilatorje. Kar lepa modifikacija.

2 komentarja

Spet nora modifikacija

vir: HardOCP
HardOCP - Mislil sem, da so modifikatorji obdelali že vse teme, vendar sem ob ogledu te strani takoj spremenil svoje mnenje. Za kaj gre? Internet je danes zasičen z raznimi običajnimi modifikacijami sila ponosnih lastnikov, ki jim je uspelo prebarvati svoje ohišje in so se sedaj postavljajo naokoli, zato se je neki tip odločil, da bo naredil nekaj posebnega. Odločil se je, da bo za ohišje svojega računalnika uporabil kar poštni nabiralnik. Dobesedno! In izdelek izgleda, vsaj za moje pojme, precej impresivno. Če bi radi tudi vi malce izstopili iz povprečja in se podstopili podobnega modificiranja, ne skrbite, saj je tipčina na isti strani napisal tudi obsežen vodič, ki razloži vsak korak. ...

1 komentar

Ledena kocka

Viren - Zopet ena lepa modifikacija. No ja, če temu sploh lahko rečemo modifikacija, saj je v bistvu ta ljud sestavil popolnoma svoje ohišje iz aluminija in pleksi stekla. Zelo lepo ter natančno sestavljeno (logotipi so rezani celo z laserjem). Modra svetloba tudi zelo dobro paše k srebrni, tako da lahko zadevo samo pohvalim. Oglejte si sami: Več slik najdete pa še na Vieren.

7 komentarjev