»

Retro ohišje

Retro ohišje

Overclockers Australia - Ohišje, predstavljeno na tej strani, je pa res nekaj posebnega. Že sama oblika, ki spominja na kak grelec iz 50ih let, je meni osebno dokaj 'nora', potem pa je tu še dejstvo, da je sestavljeno iz dvanajstih kosov litega aluminija, spoliranim do sijaja...nič, poglejte si, kaj o ohišju pravi avtor, za konec pa samo še slikica.

11 komentarjev

Res učinkovit ventilator.

HardOCP - Za vse, ki lahko sladko spijo zraven turbine in hočejo kar najboljše (najmočnejše) ventilatorje za svoje megaohišje, naj si le pogledajo ta dokument. Še malo podatkov, za kaj gre - to je cenik ventilatorjev podjetja Delta. Zraven so tudi specifikacije, najmočnejši od vseh pa ima take lastnosti:
  • 3400 RPM
  • 6,238 M3/minuto
  • 59 Db hrupa.
Vse to pri dvanajstih voltih in 30 Wattih porabe. Hrupno in res samo za tiste z neobčutljivimi ušesi :D.

2 komentarja

Iskanje (semi)

Slo-Tech - Kot sem obljubil (z dnevom zamude, pa vendar), se je danes v levem menuju pojavila postavka iskanje (semi). Nova verzija iskanja omogoča postavljanje logičnih pogojev (kar bo treba še temeljito predelati, vendar... za začetek je nekaj). Operatorji so (dokler se ne odločim, kako jih bom poimenoval) standardno c-jevski ( | za ali, & za in ter ! za ne). Če opazite kakšne nove napake, mi to prosim sporočite.

7 komentarjev

Iskanje

Slo-Tech - Od sedaj naprej se da iskati po več besedah hkrati. Privzeta je operacija ALI. Kmalu dobite tudi možnost IN-a. Če kdo opazi kakšno razliko v hitrosti (stvar naj bi delovala hitreje), naj sporoči.

3 komentarji