»

Pozabili geslo?

Slo-Tech - Od sedaj naprej lahko vsi, ki ste pozabili svoje geslo, namesto pisanja e-mailov meni, kliknete na pozabil geslo in dobili boste novo. To možnost boste morali (če boste seveda hoteli) uporabiti tudi vsi uporabniki z gesli krajšimi od 6 znakov, saj jih bo sistem danes ponoči nehal sprejemati.

3 komentarji

Gesla na Slo-Techu

Slo-Tech - V roku nekaj dni (danes oz. jutri) bomo na Slo-Techu zamenjali avtentikacijski sistem. Z novim sistemom bo popravljena tudi stara napaka v načrtovanju. Po novem sistem NE BO več dopuščal gesel krajših od šest (6) znakov. Stvar bomo uvedli takoj, ko bo končana stran "pozabil sem geslo". Kdor se želi izogniti neprijetnosti spreminjanja gesla na tak način, naj ga prosim spremeni čimprej.

25 komentarjev

Spisek

Overclockers Australia - Za novince in tiste, ki se še niste naučili osnov uspešnega iskanja z Googlom, bo gotovo prišla prav ta stran, kjer se nahajajo povezave do (skoraj) vseh člankov o navijanju in testov, kjer so bili testirani procesorski hladilniki ali kakšni drugi hladilni pripomočki. Zakaj sem uporabil besedo "skoraj"? Zato, ker v povezavah ne najdem naših OC popotovanj in testa hladilnikov, ki ga je za Slo-Tech spisal Goorx. Eh ja, nekaj tisoč slovenskih računalniških navdušencev ne naredi pretiranega vtisa na milijone tujih navdušencev .

0 komentarjev

Nova pravila

Slo-Tech - Kot veste, si na Slo-Techu ne moremo pomagati, da ne bi našim uporabnikom "težili" s pravili. Glede na to da smo pred časom ukinili zvezdice in da smo se pred kratkim znebili Gnojev™ so bila obstoječa "malce" za časom. Zaradi tega smo napisali nova. Ne boste verjeli... prepovedane stvari so ostale enake, tudi vaše privoljenje k objavi vaših prispevkov je ostalo enako... spremenile so se samo kazni. Vas zanima kako? Ker nova pravila veljajo samo za naprej (sprememba ni retroaktivna tako kot zadnjič), se vam z njimi ni potrebno strinjati. Ne glede na vaše privoljenje bomo izvajali spremenjeno kaznovalno politiko (vendar samo nad prispevki od tega trenutka dalje). Upam da bo to naslednji korak k izgonu kretenov in izboljšanju nivoja naše strani.

43 komentarjev