»

Navali v Microsoftovih samopostrežbah

Slo-Tech - V Microsoftovih pisarnah pričakujejo kar 5% letnega prometa, ustvarjenega samo na dan 31. julija. Pa ne zaradi poostrenega nadzora na cestah (Odlok o ZVCP, člen Sergio dobi vozniški izpit) -- to se sicer zna zgoditi dan kasneje zaradi navala oboževalk na stavbo največjega raztaljevalca e-položnic -- ampak ker se podjetjem izteka čas, ki ga je določil Microsoft za nadgradnje programske opreme oz. naročnin.

Če na kratko spomnim (če ni v povezanih novicah, je pa na googlu, hudirja!): MS je pred davnim obelodanil nov (XP?) sistem licenciranja, ki je po njihovih izračunih sicer cenejši, podjetja, ki pa bi za rok zamudila, bodo povečini primorana programsko opremo kupiti na novo. Klik!

5 komentarjev

Malo heca

Jaz - Če odbrzite semkaj, si lahko na hecen način in brez kakršnega koli znanja omislite zanimive in različne gif podpise iz smeškov [:D]. Za pokušino pa si oglejte spodnjega ki sem ga na hitro izumil sam.

11 komentarjev

Nov test

Slo-Tech - Kot vam je Mate obljubil (sicer je obljubil za včeraj, pa vendar), smo spisali nov test. Sergio se je močno potrudil in se spotil ob testiranju najnovejšega čuda iz Intelovih logov. Vas zanima, kako se obnese Intelov Northwood (P4) 2,2 GHz? Preberite si test.

17 komentarjev