»

TwinMOS & Buffalo Technologies DDR 466

Tom's Hardware - Pred kratkim se je na trgu pojavil DDR 466 oz. PC3700 pomnilnik, ki na papirju močno prekaša svoje predhodnike. Da pa bi ugotovili sposobnosti te nove tehnologije so na Tom's Hardware stestirali pomnilnik dveh različnih proizvajalcev. A zanimivo je, da tokrat v test ni bilo vključenih odmevnejših podjetij kot sta OCZ ali Kingston, temveč le TwinMOS in manj znani Buffalo Technologies. Prišli so do zaključka, da je ta tehnologija primerna za navijanje, medtem ko nenavita ne izkoristi vseh zmožnosti.

4 komentarji

Poshastek: Kurnik in še več.

Vnunet - Niso se še dobro polegle kletvice na račun moje novice o ZliKodi™ Bugbear, že omenjena podlasica osvaja vrhove na vseh možnih seznamih virusov. MessageLabs so tako objavili, da se omenjeni nevarno približuje kralju virusov po številu okužb, Klezu, in ga kani naslediti. 4. oktobra so tako zabeležili 130.000. okužbo, te pa se pojavljajo celo hitreje, kot so jih sposobni beležiti na spletni strani. Zaradi narave virusa, ki izkorišča več Luknjov™, je preventiva toliko pomembnejša: dragi bralec, prosim poklikaj Windows Update, če tega nisi storil v zadnjem letu dni (beri: to lahko storiš tudi, če si), svojo povezavo pa še malce obremeni s posodobitvijo datoteke s podpisi virusov. Hvaležni ti bomo.

Poshastek: ang. Bugbear, nestvor, ustvarjen z namenom strašenja otrok. Za boljšo predstavo poskusi najti sliko Sergia na lanskoletni maškaradi. Viewer discretion reccomended. ...

0 komentarjev

Klez v State Departmentu

Vnunet - Ja, niti najboljši niso imuni [:D]. V eno od pisarn ameriške uprave se je namreč uspešno prikradel virus Klez ter se pod krinko uradnih dokumentov razposlal naprej. Klik!

Malo za hec: ob vsej (pregovorni!) neumnosti Američanov se slednji še sprašujejo, kako je do tega lahko prišlo in so sprožili obsežno preiskavo.

4 komentarji

Ne že spet... Klez ist bek

Vnunet - Ja, zopet. Tudi tokrat se Klez.g (oz. .h) ne razlikuje od svojih predhodnikov ter nasploh vsega e-poštnega viruzovja, ima pa tokrat še bonus v obliki dodatnega virusa (Elkern). HudobnaKoda se prenaša kot email z različnimi sporočili, v eni različici pa se celo pretvarja za "Klez Removal Tool" ter trdi, da je treba ignorirati obvestilo morebitnega protivirusnega programja, da je program virus, saj to ni oz. ga naj bi le oponašal. Kako nizko smo padli... Klik!

p.s.: C-A-R, prste proč!

3 komentarji