»

Na Facebooku ogromen delež mlajših od 13 let

Slo-Tech - Ugotavljanje polnoletnosti ali zadostne starosti na internetnih straneh je bilo vedno smešna zadeva. Navadno je bilo treba klikniti zgolj Potrjujem, v bolj zapletenih primerih pa je bilo treba ustvariti račun, kjer se vpiše nek rojstni datum. Zato ni čudno, da so te omejitve bolj sami sebi in pravni zaščiti namen kot kaj drugega - celo 7-letnik bo ugotovil, kaj je treba storiti. Novi podatki študije Facebooka kažejo, da je tem več milijonov mlajših od 13 let, ki...

31 komentarjev

Posodobljeno večigralstvo za začetnike

Slo-Tech - Igričarska tema, ki je krst doživela pred kakim mescem in pol, je osvežena. Tokrat si poljubček zasluži ali3n, ki se je potrudil in za vas opisal IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles, letalsko simulacijo na temo druge svetovne vojne, ki jo je izdelal ruski studio Maddox games. Na našem forumu je precej popularna, zato čimprej preberite nov opis.

6 komentarjev

Nedeljsko zatišje

Slo-Tech - Kot ponavadi, je nedelja čas, ko na spletu primanjkuje novic. Ker pa vas vseeno moramo nekako zaposliti, pridejo na vrsto vse zanimive novice, ki sicer ne bi bile objavljene. Je to slabo? Niti ne..

Verjetno vsi poznate Nitpickers, stran, kjer lahko najdete vse napake, ki se pojavljajo v filmih. Najboljše so seveda vse zanimivosti, ki jih filmarji pripišejo računalničarjem. Sedaj pa nekaj popolnoma drugega, bi rekli pri Monthy Phytonu. Podrobnega gledanja filmov se je lotila skupina navdušenih fizikov, ki s kalkutatorjem in ostrim očesom secirajo filme. Kako pa vas lahko Hollywood preseneti danes? Klik.

1 komentar

Nova recenzija!

Slo-Tech - Zopet sem si za vas pogledal nov film ter spisal recenzijo. So morda sosedje teroristi? Ali pa se je profesorju Faradayu to le zdi in je dejansko prevec paranoičen? Več izveste, če preberete (in komentirate) najnovejšo recenzijo.

Žal pa je to zadnji film do konca (vsaj prvega) dela mature, saj se imava s Slainom kar dosti za učit in tako nama ne preostane čisto nič časa za recenzije. Držite pesti [;)]!

2 komentarja