»

Malo o naši SETI ekipi

Slo-Tech - Danes sem malo kliknil na stran naše SETI ekipe ter uvidel, da imamo prijavljenih 248 obdelovalcev paketkov, da smo v dobro iskanju malih zelenih darovali že skoraj 90 let procesorskega časa ter obdelali malo več kot 60.000 SETI paketov. Prva dva v naši SETI ekipi (PaJo ter JS) imata vsak obdelanih več kot 5.000 paketkov. Zakaj vam to govorim? Zato ker smo opazili, da je prejšnja slikica v levem meniju imela širino 140 pikslov, kar je 20 več od omejitve. Slikico sem zamenjal, sedaj me pa še zanima, kaj si o njej mislite :D.

9 komentarjev

Prenovljena galerija GSM logotipov

Slo-Tech - Morpheus je bil izjemno priden ter pred davnimi meseci poslal prenovo sekcije GSM logotipov. Težava je le bila, da smo na njih malček pozabili (heh ) in bili spomnjeni s strani Morpheusa na Infosu. Danes se je Primož spravil v nadgradnjo in tukaj imate več deset novih logotipov. Da pa ne boste skrbeli, kam smo jih spravili, naj vas še spomnim, da imate v levem meniju direktno povezavo na stran z logotipi. Uživajte v pošiljanju novih slikic na vaš prenosni telefon!

3 komentarji

Kyro vs MX

Jaz - Ok, ker sem sedaj preutrujen, da bi si izmišljeval neke globokoumne komentarje, vas bom samo opozoril, da sem dodal Brodyev test, v katerem je primerjal Kyra z GeForce2 MXom. Kliknite sem ali pa na povezavo v levem meniju.

13 komentarjev