»

Za prijetno branje

Overclockers Australia - Zadnje čase opažam, da so pisci testov zelo pridni in, če bi se želeli prebiti skozi vse teste, ki nam jih dostavijo, ne verjamem, da bi se lahko.

Tako so se za vse "mazohiste" potrudili na Overclockers Australia, in na enem mestu zbrali kar 36 testov, od ohišij, matičnih plošč, grafičnih kartic, preko spominskih modulov do hladilnikov. V primeru, da na tale deževni dan nimate pametnejšega opravila, je obisk OC Australia obvezen.

0 komentarjev

Prisluhni mi

Overclockers Australia - Ko sem gledal za zadnjimi novicami, mi je prišlo na pamet, kako smo lahko pravzaprav veseli, da so v Avstraliji tako zagreti člani Overclockers Australia. Glede na to, da so že zdavnaj v nedelji, imajo na svoji strani že nedeljske novice. Ki jih seveda dobite pri nas v lepi slovenščini.

Danes mi je od vsega, česar še niste prebrali, padla v oči povezana na IBM-ovo stran za pomoč uporabnikom, kjer najdete vse zvoke, ki jih pušča disk. Torej, če ste nesrečni lastnik IBM-ovega skupka elektronike in plošč, po domače diska, lahko preverite, kaj počne vaš disk, ko spušča čudne glasove. Prisluškovati pa najbrž znate..

1 komentar

2.000.000

Slo-Tech - To je pa že dosežek, vreden omembe. V letu in pol ste naš števec spremenili že dvamilijonkrat. Zahvala gre samo vam, bralcem ter forumašem. Mi bomo pa še naprej delali po svojih najboljših močeh. ...in zdaj gre Sergio, poln elana, naprej pisati članke... [:D]

9 komentarjev

10000 član na Overclockers Australia

Overclockers Australia - Humm, 10000? Saj v bistvu če tako pogledamo, to niti ni tako veliko. Glede na to, kako velika je Avstralia in koliko ljudi živi tam, se mi v bistvu sedaj, ko primerjam z nami res ne zdi veliko. Slo-Tech ima 3094 registriranih uporabnikov, Slovenija pa je v primerjavi z Avstralijo le 0,26% ozemlja celotne Avstralije. Toda ker velikost ozemlja ne pove dovolj, naj vam podam še število prebivalcev. V Avstraliji jih je okoli 18.100.000, v Sloveniji pa približno 2.000.000. To pomeni da je nas v primerjavi z Avstralci 11%. To pomeni, da če bi bili tudi oni toliko overclockarji in računalničarji kot smo Slovenci, bi moral imeti Overclockers Australia že cca 28.000 uporabnikov. Pa recite, da Slovenci nismo nori!

3 komentarji

Avstralsko posredovanje testov

Overclockers Australia - Jah, Overclockers Australia pestijo podobne težave. Pomanjkanje novic, namreč. Pa časa tudi, izgleda. Kajti, v celi soboti (sedaj je v Avstraliji že nedelja) je bila napisana samo ena novica s povezavo na več različnih testov. Nekaj od teh sem že omenil, drugih še ne. No, manjkajoči člen bo sedaj zapolnjen:

  • Abit KT7A-RAID na I Am Not A Geek
  • Supermicro SC760 ohišje na Tech Planetu
  • Thunderbird 650 @ 1000 MHz na The Tech Zone
  • Pentium 3 700e @ 1200 MHz na Extreme Overclocking


  • Vi veselo na branje, jaz pa nazaj k pisanju velikega vzporednega testa zvočnih kartic... Ups, pa sem preveč povedal .

    0 komentarjev