»

Slo-Techov RSS

Slo-Tech - Zaradi velikega povpraševanja je sedaj na voljo popravljena verzija Slo-Techovega RSS dovoda, ta po novem vsebuje tudi skrajšano besedilo novice. Vse, ki boste novice, na voljo preko zgornje povezave, vključili na svoje spletne strani, prosimo, da vsebine ne osvežujete pogosteje kot vsakih 15 minut. Za pomoč pri uporabi si oglejte seznam RSS odjemalcev, kjer se nahajajo tudi povezave do pripomočkov za vključitev novic v poljubno spletno stran.

Želim si, da bi bili tudi oddelki v forumu dosegljivi v tej obliki.

26 komentarjev

Vsak začetek ima svoj konec

Slo-Tech - Drage bralke in bralci najbolj kakovostne računalniške slovenske revije pod soncem. Kot veste, vsakemu človeku slejkoprej zmanjka časa za stvari, s katerimi se ukvarja intenzivno ljubiteljsko. Tako se je žal dogodilo tudi meni, saj poleg vseh rednih dnevnih obveznosti enostavno nisem več zmogel vlagati potrebnega dela, ki bi ga Slo-Tech od mene tudi zahteval.

Ravno zaradi tega se mi zdi najbolj smotrno, da s svojega uredniškega položaja tudi odstopim. Sicer bom še vedno zelo aktiven soudeleženec strani, s katero sem živel in dihal prejšnja tri leta in pol. Še pomnite? Pred točno tremi leti in enim dnevom smo zamenjali obliko ter postali "modeni" Slo-Tech. Kdo bi vedel, da čas tako hitro mine.

V vsakem primeru -- z mojim odhodom bodo šle stvari verjetno samo še na bolje. Vsem "zamancem" (ljudem, ki bodo za Slo-Tech delali za mojim obdobjem) želim čim večjo produktivnost in objektivnost, vsem bralcem pa -- se vidimo na forumu [:D].

Urednikovanje te strani je bilo eno najlepših...

89 komentarjev

Nov test

Slo-Tech - Za vas, o, dragi bralci in bralke, smo opisali predstavnika titanijske družine Geforce4 kartic, Ti4400. Kartica v maloprodaji stane zajetnih sto tisočakov. Kartico sem dodobra opisal, poslikal, ji izmeril hitrost ter navil. Je Geforce4 Ti čip vreden svojega denarja? Bomo dali 100.000 SIT za izvrstno kartico? Branje obvezno!

10 komentarjev

Prenovljeno vnašanje novic

Slo-Tech - Dragi bralci in bralke, od danes naprej zapiramo naš poštni predal nabiralnik@slo-tech.com. Zakaj, pravite? Do sedaj je lahko vsak, ki je kliknil v levem meniju na "pošlji novico", vpisal tekst, ki je bil nato poslan nam na nabiralnik. Od danes naprej je to drugače, saj lahko vsak registriran uporabnik piše novice direktno na stran. Te novice niso vidne publiki, dokler administrator potrdi (ali pa ne potrdi) njih objave na strani. Tako bodo novice, ki bodo zanimive, dobro spisane ter poučne - objavljene na naši strani kar pod vašim uporabniškim imenom.

Še opozorilo za tiste, ki mislijo, da bodo lahko prek novic brez konca reklamirali svoje "najnovejše proizvode" - vsakemu uporabniku posebej lahko tudi izklopimo dostop do skripte, tako da se niti nima smisla truditi :D.

7 komentarjev

Slycerjev debut

Slo-Tech - Končno smo prenehali s tem obdobjem lenobe ter začeli bolj intenzivno objavljati članke. V glavnem, danes je na vrsti članek, ki razloži, kako delujejo procesorji. Slycer je imel pri tem opravilu kar težko delo, saj je moral vse tehnične dokumentacije strniti v nekaj vsakemu bralcu in bralki razumljivega. Naj vas ta članek popelje v verigo člankov o procesorjih, njihovih skrivnostih ter delovanju. Uživajte!

7 komentarjev

Novice

Slo-Tech - Ker so očitno 2+1 pisuni premalo, smo se ponovno odločili objaviti prošnjo vsem, ki vas veseli pisanje novic za Slo-Tech. Da bo manj razočaranj, bom tokrat zelo natančno napisal pogoje sodelovanja. Pogoji:
  • pošiljanje novic na Slo-Tech je prostovoljno in neplačano delo. Zanj verjetno nikoli ne boste dobili niti tolarja
  • od vas želimo VSAJ 3 novice na dan
  • imeti morate KONČANO srednjo šolo, tako da je čim manj problemov s kontrolkami in ostalimi izgovori za nepisanje novic
  • zavedati se morate, da bo vaše ustvarjalne dosežke gledalo približno 3000 ljudi na dan
  • preden boste vklopljeni, od vas pričakujemo vsaj teden dni rednega pošiljanja novic na nabiralnik@slo-tech.com. Novice mogoče ne bodo objavljene, vendar bomo kljub temu lahko občudovali vaš slog pisanja in se na njegovi podlagi tudi odločili
Če koga potem, ko je prebral zgornje pogoje, pisanje še vedno zanima, naj nam to prosim sporoči....

12 komentarjev