»

Posedujem računalniško DVD enoto:

Slo-Tech -
  • Da; 58% (559)
  • ne; 35% (339)
  • šiš-kebap. 7% (71)

Skupaj glasov: 969

Nova anketa je plod skupnega dela - izmislili smo si jo pa s skupnimi močmi na Ircu.[:D]

PS: Zaradi možnega nesporazuma moram dodati, da Tomi NI Thomas!
PS2: Zaradi bolj izenačenega boja smo odstranili možnost Šiš-kebap jr., ker vas je enostavno preveč glasovalo zanj. [:D]

12 komentarjev

Mami, mrš dol s kompjutra!

AOL - Tako, le bolj v celofanu, se je glasil slogan reklamne kampanje našega največjega komercialnega ponudnika interneta. Je na reklami kaj resnice? Sodeč po tej raziskavi je razvidno, da mame, ki uporabljajo internet, nalinijsko preživijo v povprečju več kot njihovi nadobudni sinovi. Razlog za tako skokovit porast? Baje je "prišlo v trend". Branje je zanimivo, a bi vseeno svetoval merico nepristranskosti bralca, saj je anketo izvedel sam AOL, ki je najbrž s tem člankom hotel apelirati na še več mamic, naj si kupijo dostop preko njihovega omrežja.

3 komentarji

Anketa

Slo-Tech - Tokrat se je anketa nanašala na overklokanje. Vprašanaje/trditev se je glasilo/glasila takole: "Moj abak deluje na višjih frekvencah od deklariranih"
- Da 56% (559);
- ne 38% (379);
- urg 7% (68).
Moram reči, da me je rezultat kar malce presenetil. Mislil sem, da ima več Slo-Techerjev navite mašine, toda izgleda, da sem se motil. Glede na to, da pa je overklokarjev še vedno več kot polovica se ne bojim za propad tega "poklica" .

18 komentarjev

Kvalitetni ventilatorji?

Jaz - No, Simon mi je danes poslal eno zanimivo novico, in sicer glede ventilatorjev. V svojem iskanju čimboljših ventilatorjev v Sloveniji je naletel na prodajalca, ki ima na zalogi vse mogoče modele, od najmanjših, do velikih, trimeterskih... Ventilatorji so menda izredno kvalitetni in zato niti ne čudi, da tipo na njih daja garancijo 60.000 ur delovanja (to je kar precej ). Menda zadeve niso najbolj poceni, toda izgleda, da obstaja dober razlog za to... Kakorkoli, tipota z ventilatorji najdete pod imenom V&KL d.o.o., dosežete pa ga preko telefona 01 / 4316 407 ali GSM 041 661 045. Če se bo kdo ojunačil in zadevo malce preštudiral, naj kar objavi komentarje za dobro drugih Slo-Techerjev...

3 komentarji

Novi vprašalnik

Jaz - Ok, Primož je končno porihtal administracijo skripte za vprašalnik, tako da sem lahko zamenjal vprašanja [:D]. Idejo za to anketo je prispeval Primož Ermenc, o podobnih temah pa smo razglabljali tudi v Forumu. Torej, katero hrano najraje prežvekujete ob prebiranju Slo-Techa, igranju igric in uporabi računalnika na splošno. Vprašalnik bo trajal kakšna dva do tri tedna, potem pa bomo presodili kaj je ultimativna hrana Slo-Techerjev!

5 komentarjev