»

Veliki trkalnik se je spet ustavil

Težavni del daljnovoda

vir: The Register
The Register - Ponovni zagon Velikega Trkalnika, ki se je zgodil celo pred napovedanim rokom, je povzročil kar nekaj navdušenja ter tudi olajšanja. Vse je že kazalo, da so teorije o Higgosvih bozonih, ki potujejo skozi čas in preprečujejo zagon trkalnika (s tem pa celo uničenje Zemlje!) popolnoma izničene, ko se je usoda ponovno poigrala s fiziki in znanstveniki v Ženevi. Izpad je bil bolj kratkotrajne...

35 komentarjev

Opravičilo

Slo-Tech - Opravičujemo se za manjši 2,5 urni izpad delovanja portala, na žalost nam je odpovedal eden izmed dveh strežnikov. Pričakujemo nekoliko počasnejše delovanje, za krajši čas so možne težave z določenimi funkcijami foruma.


Hvala za razumevanje.

71 komentarjev

Opravičilo

Slo-Tech - Opravičujemo se za današnji daljši izpad delovanja Slo-Techa. Izpad je posledica daljše prekinitve dobave električne energije (tudi UPS-i imajo končno zmogljivost). V naslednjih nekaj urah boste morda opazili bistveno okrnjeno hitrost delovanja strani, saj se v ozadju izvajata sinhronizacija in pregled integritete podatkov na precej lokacijah.

46 komentarjev

Opravičilo

Jaz - Opravičujemo se za krajši izpad delovanja. Od približno 22.30 do sedaj je Slo-Tech bil nedosegljiv. Razlog za to je še en idiotski napad na strežnik, ki pa je bil kaj hitro saniran. Primoz je pač neusmiljen .

10 komentarjev