»

Nova Sandra

SiSoft - Leto je naokoli in snovalci priljubljenega programčka za testiranje hitrosti računala, so spet izdali novo različico, ki tokrat nosi ime Sandra 2002. Po novem program podpira najnovejši operacijski sistem Windows XP, ponaša se z boljšo podporo sistemom z večimi procesorji, podporo hyperthreadingu (tehnologija, pri kateri 1 procesor deluje kot 2 procesorja v načinu SMP) in trenutno aktualni strojni opremi (novi nabori, procesorji, ...). Program lahko dobite tukaj.

3 komentarji

Motherboard Monitor

MBM - Zadnje čase smo kar malce pozabili na legende, kot so WCPUID in Motherboard Monitor. Slednji se kljub temu, da smo ga malce pozabili kar lepo razvija. Sicer se še vedno ni prebil iz različice 5 na različico 6 (trenutna verzija je 5.06), vendar pa je tekom časa pridobil kar nekaj novosti. Predlagam vam, da si jih preberete tukaj.

2 komentarja

Okies...

Jaz - No, PaJo je bil priden in uploadal novosti iz DL sekcije na naš drugi FTP strežnik, tako da lahko do novega 3D Marka 2001, WCPUIDa in MotherBoard Monitora dostopate sedaj vsi. Tudi tisti nesrečneži, ki vam drugače Perzej2 FTP ne dela. All hail PaJo!

2 komentarja

Obnovljena DL sekcija

Jaz - Izzid 3DMarka 2001 je prava priložnost za majhno osvežitev naše Download sekcije. Jup, novi MadOnionov 3D benchmark sedaj lahko downloadate tudi preko Slo-Techovega FTP servera. Trenutno je na voljo le en FTP in sicer Perzej, do večera pa bomo filetek prenesli tudi na Simfinov FTP.
Poleg novega 3DMarka je DL sekcija bila deležna tudi nove različice WCPUIDA in MotherBoard Monitora. Zdaj pa veseli na download! Mimogrede, hvala vsem 25 osebkom, ki so mi e-mailali glede izzida novega 3DMarka . Sicer sem zadevo mislil uploadati že včeraj, toda nikakor nisem mogel dostopati do MadOnionovega strežnika, druge velike strani pa ga tedaj še niso imele .

0 komentarjev