»

Nokia N900 zamuja

Nokia N900

vir: engadget
engadget - Nokia N900 bi po prvotnih (uradnih) napovedih morala iziti že ta mesec, a se je datum izida nekoliko skrivnostno zavlekel v november. Na uradni spletni strani operacijskega sistema Maemo, ki ga uporablja N900, se je (na forumu) seveda začela razprava, kaj se dogaja z mobilnim telefonom. Zaskrbljene prednaročnike je pomiril kar Peter Schneider, vodja trženja pri Nokiinem oddelku za Maemo, in povedal, da bo telefon na prodajne police prišel tekom novembra. Nokia je 300 predproizvodnih naprav razdelila določenim uporabnikom, ki so telefon dodobra pretestirali. S potezo so seveda želeli razkriti potencialne težave in jih odpraviti pred masovno proizvodnjo. Glede na zamudo lahko sklepamo le, da je bilo napak več, kot so pričakovali. Potemtakem...

63 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Glede novega oddelka v forumu "Anime" je bilo v anketi povedanega veliko, saj so, sodeč po rezultatu, uporabniki zelo razcepljeni. O tem bomo morali še premisliti. Sicer je pa sedaj na vrsti ena zelo spolno usmerjena anketa. Samo za tiste, ki imajo močno srce :D.

0 komentarjev

Anketa

Slo-Tech - Temu bi lahko rekli bimodalna porazdelitev, kot se je temu izrazila naša legendarna profesorica matematike. Največ ljudi (kar 364 od skoraj 800) DVD enote še ne poseduje, medtem ko ima 256 osebkov zadevo že več kot eno leto. Zanimivo... Sicer je pa nova anketa namenjena izrazu vaše volje pri nadaljnem oblikovanju foruma. Menimo, da je DVD že tako razvit, da bi se mu pritikel lasten oddelek v forumu. Seveda bi oddelek v moderatorsto prišel DrSergioDJu, človeku, ki ima čez vse z DVDji povezanega. Se strinjate ali ne? Kaj je to šiš-ćevap? Anketa vabi!

10 komentarjev