»

Destilacija alkohola s PC-jem

Exaflop! - Obstajajo tudi modifikacije, ki nimajo skoraj nikakršnega smisla oziroma je le-ta zelo čuden. Ta je čudna, ampak zanimiva, izvedli pa so jo na Exaflop! Iz ruma so namreč destilirali čisti alkohol in to s pomočjo starega AMD K6 233MHz, ki je služil kot proizvajalec toplote. Ko se procesor segreva se iz ruma izloča alkohol, ki ima nizko vrelišče in se po cevkah v pari prenese do hladilnika, ki alkoholno paro ohladi in utekočini, ta pa se nato zbira v steklenički. V eni uri testiranja in treh ponovnih zagonih se je v steklenički nabralo 2ml čistega alkohola. Zanimivo in uporabno, če si želite razkužiti rano. Tukaj!

Za novico se zahvaljujem uporabniku
luka88.

9 komentarjev

Leto 2002: ETA 4 ure

Slo-Tech - Ker bomo ob prestopu iz starega v novo leto vsi Slo-Tech admini vsak na svojem koncu pili šampanjec, vam, Slo-Techerjem, 4 ure pred polnočjo zaželim srečno novo leto, veliko računalniških užitkov, ter užitkov in sreče v vašem tako zasebnem kot poslovnem življenju. Naj bo leto 2002 za vse vas čim boljše ter naj se vam izpolnijo vse vaše skrite in neskrite želje (ahhh... da bi moj procesor delal še za 20Mhz več!). Srečnga pa zdrauga 2002!

Ekipa Slo-Tech

16 komentarjev

Rezultati ankete

Slo-Tech - Vprašanje: Za novo leto bom... Število glasov: 863. Za novo leto bo večina vesela 27%. Seveda, saj bo to najbolj nora noč v letu (baje). Da smo Slovenci pijan narod govori tudi številka ljudi, ki bodo pijani. Kar 227 osebkov, to znese kar 26%. V nasprotju s tem vas bo le 16% treznih. Opojne substance brez alkohola pa bo uživalo 117 ljudi. 101 človek bo preživel najdaljšo noč v letu v šiškebapčinici, kjer bo jedel seveda šiš-kebap. Dober tek!

7 komentarjev

Še en dan!

Jaz - Juhuhu, še približno en dan, pa se bodo začele proslave ob novem letu! Upam, da že imate kakšne načrte, kje boste preživeli "najdaljšo noč v letu" in poskrbite, da vam bo lepo. Vse drugo sploh ni pomembno... V imenu Slo-Tech teama vam želim zares prijetno preživeto noč ter na splošno vse najlepše v prihajajočem tisočletju. Drugače pa, v Forumu že obstaja tema, v kateri si Slo-Techerji vseprek voščijo prijetne stvari, tako da jo kar obiščite in zaželite kaj lepega svojim kolegom!

3 komentarji