»

Test Radeona 9500 Pro!

več strani - ATI Radeon 9500 Pro je dolgo napovedovana kartica. Danes je prišlo končno dovolj daleč. Na AnandTechu so namreč dobili omenjeno kartico na test, ki so ga seveda z veseljem opravili ter zadevo dokumentirali na kar osemnajstih straneh. Vse te strani vam ponujajo, še posebej v primeru, da vam je dolgčas, veliko zanimivega branja tako, da kar na delo!

Dodatek (18:26): Radeona 9500 Pro so si prav tako ogledali na HardOCP.

23 komentarjev

Opravicilo

Jaz - No... sedaj bi moralo vse bolj ali manj delovati (razen avto prijave, ki se se vedno predeluje). V primeru da opaziti kaksno napako (in to ne premajhnega okenca v IE60 - bo popravljeno) mi prosim sporocite, da jo bom lahko v cimkrajsem casu odpravil.

8 komentarjev

Spet nekaj za :))

Overclockers Australia - Za konec pa še nekaj pesimizma; ste se že kdaj spraševali, kdaj bo napočil dan, ko boste zapustili ta svet? No, če ste se ali pa se vam zdi, da so napovedovalci prihodnosti premalo učinkoviti, potem morate nujno obiskati to stran, ki vam napove, koliko sekund vam je še ostalo. Preprosto vtipkate svoj rojstni datum, spol (ženske živijo dlje od moških ), ter izberete normalno, pesimistično, optimistično ali sadistično napoved. Nato samo še nabijete na gumb in počakate, kaj vam bo izjavil program. Smeha polna skleda (BTW: če ne kapirate - gre za šalo, zato ne zganjajte alarma, če vam je program izračunal malce prezgoden datum ). Uživajte v napovedovanju .

7 komentarjev

Preliminarni design za majčke

Jaz - Ja, ja, saj vem da to vseskozi govorim, toda majčke se dejansko približujejo. Tako vam predstavljam tudi nekakšno BETA različico designa za majčke. To ni zadnja faza, toda verjetno se stvar ne bo več veliko spreminjala. Kvečjemu barvna kombinacija napisov, ter lepša slika motorka (originalnega avtorja motorke, pita, lepo naprošam, da mi še 1x pošlje veliko sliko le-te). Zdaj pa da slišimo kritike .

Dodatek by luni: Ker ste dali vedeti, da vam motorka na majci ni všeč, sem na hitro spacal nekaj drugega. Ventilator... Mogoče vam bo ta bolj všeč (čeprav sem sam ugotovil, da bi izgledal malo lepše, če bi bil v celoti sestavljen iz črt...), torej hitro pokomentirajte.

91 komentarjev

Prijavna skripta za tekmovanje

Jaz - Heh, priprave na Slo-Tech Portorož 2001 vneto potekajo in nared je info pejđ in skripta za prijavo. Prvo sva spesnila skupaj s Fliperjem, za drugo pa je zašvical Primož. Torej, če ne veste, kaj za vraga bi lahko bil (megadogodek) Slo-Tech Portorož, potem le oddeskajte sem, se zadevo preberite in se, v primeru, da vam je všeč, tudi prijavite. V naslednjih dneh bo Primož dodal tudi možnost ogleda seznama prijavljenih in pogovora med njimi. Še veselo bo!

1 komentar

Ponovno obvestilo

Jaz - Ker imamo "rahlo" zapleten postopek prijave, vas PONOVNO prosim, da si vsi, ki vam prijava ni uspela PREBERETE FAQ. V primeru da vam vseeno ne uspe mi to prosim sporočite. Sistem LOČI VELIKE in male črke zato vnesite vaše uporabniško ime in geslo TOČNO tako, kot ste si ga izbrali (z vsemi VELIKIMI in malimi črkami ter PRESLEDKI vred)[:D]Hkrati se za Nedeljo, 10.12.2000 ob 21:00 napoveduje veliko čiščenje neaktiviranih accountov. Brisani bodo vsi neaktivirani starejši od petih dni.

8 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visokega števila neaktiviranih accountov vas ponovno obveščam, da bodo vsi jutri ob 20:00 neaktivni accounti BRISANI. Če je razlog vaše neaktivacije accounta kakšnakoli napaka mi to prosim sporočite. V e-mail vpišite: uporabniško ime, e-mail, razlog (kaj vam ne dela).

0 komentarjev