»

Vodno hlajena kištica

Club Overclocker - Pri ClubOC so na test vzeli vodno hlajeno ohišje. Le-to je že na prvi pogled nekaj posebnega, saj ima na sprednji stranici estetsko modro ali svetlo zeleno "šipo", prav tako ima na stranici tudi že tovarniško vgrajeno okno. Nad celotnim ohišjem so navdušeni, še posebej pa jim je všeč enostaven vodni komplet. Za N.I.T.R.O. vodno hlajeno ohišje boste morali (ako si ga želite posedovati, seveda), odšteti 399 ameriških zelencev. Več o tem izveste tu.

0 komentarjev

Prvi hardwareski MPEG-4 dekoder

Tom's Hardware - Pri Tomu so na test vzeli Sigma Design PCI kartico z Realmagic EM8475 čipom. Skupaj z njo dobimo v paketu še lepo število kablov ter daljinec, vse skupaj za borih 99 amerikanerjev. Kako se adeva obrestuje v rabi? Ugotovili so, da lahko sedaj tudi s starim PII 300 gledamo filme v MPEG-4 formatu v celozaslonskem načinu brez težav. Zaključijo s tem, da je izdelek zelo primeren za tiste z bolj počasnimi računali. Klik!

3 komentarji

Slo-Tech testiral Athlone XP

Slo-Tech - Še ena v vrsti ekskluziv Slo-Techa! Čast sem imel na test vzeti vso serijo novih AMDjevih zverin, poimenovanih Athlon XP ter jih popeljati na serijo testov, ki pokažejo, kako hitri v resnici so. V testu sem se dotaknil tudi novosti v Palomino jedru ter razlogov, zakaj se je AMD spravil v izdajo še enega jedra, ki temelji na .18 mikronski izdelavi. Sicer pa lahko ta test označim za prvega v tetralogiji člankov o novi seriji. Boste že videli, zakaj .

19 komentarjev

...po enem tednu šole...

Slo-Tech - ...smo si končno vzeli čas za to, da vam ponudimo še malo nove vsebine. Prvo bi se še jaz rad v imenu celega teama opravičil za včerajšnji izostanek novic. Nekako vam moram obljubiti, da se to ne bo več zgodilo, ampak to bi pomenilo, da bom moral vsak dan pisati novice. No, recimo . Od žalostnega k veselem: alien-w je na test vzel tri Geforce2 PRO kartice (od tega je bila ena moja) ter jim zmeril hitrosti, pogledal navijalne zmožnosti ter izmeril temperature. Se nakup te kartice še splača? Beri članek!

3 komentarji

Abit BL7R

PC Hardware - Na začetku bi se rad v imenu celega Slo-techa opravičil za včerajšnje pomanjkanje novic, a očitno nobeden od pisunov in administratorjev ni utegnil. Pa upajmo, da bo danes bolje.

Abitova nova plošča BL7R (R pomeni raid) je namenjena Intelovim Pentium 4 procesorjem, in sicer z uporabo navadnega SDRAM pomnilnika, ki ga podpira do 3 GB. Kot je že iz imena razvidno, ta plošča podpira raid (1, 0, 0+1), ima eno AGP, šest PCI ter eno CNR režo. Poleg tega ima vgrajen še debug displejček in tri USB priključke. Vgraditev same plošče je abitovsko enostavna, performanse pa so glede na SDR pomnilnik dobre. Če vas zanima še kaj več o tej mamaplati, najdete to tukaj.

0 komentarjev