»

Infos je pred vrati

Slo-Tech - Jesen je že odločno stopila v deželo, kar nakazujejo tudi močni nalivi po celotni Kokoški, mi pa smo spet na Infosu. Od jutri zjutraj pa vse do petka popoldan se bo v ljubljanskem Cankarjevem domu odvijal sejem informacijskih tehnologij - Infos. Seveda je tam tudi Slo-Tech in sicer s prostorom na sredini sprejemne dvorane, tako da nas zgrešiti res ne morete.

Danes sva s Primožem že postavila "štant", ki ga krasijo štiri Xaser III ohišja in štirje 17" LCD monitorji ter vse pritikline v obliki miši in tipkovnice. Seveda pa prvotni namen sejma ni le to, da lahko na hudih mašinah deskate po Slo-Techu, temveč ta, da nas spoznate in da lahko kakšno rečemo. Najbolje bo če odločno stopite k nam in nas pobarate o tem ali onem. Vsi lepo vabljeni!

PS. Ne pozabite na dijaško / študentsko izkaznico (z njo je vstop prost)

39 komentarjev

Anketa

Slo-Tech - Da, tale zadnja anketa je bila malce čudna (S trenutnim vodstvom sem zadovoljen: ). Primoža je samo zanimalo, kakšen bo odziv... No, odziv je bil takle: V času od 19:33 do 21:35 (2uri) je za "Da" glasovalo 108 ljudi. Moram reči, da sva s Primožem (in ostalo vodstvo) kar zadovoljna.
No, sedaj pa k bolj "resni" anketi, ker se nekateri pritožujejo, da je ta anketa pa oh-in-sploh neumna in brezvezna. :D

8 komentarjev

Jutri pa Infos!

Slo-Tech - Danes sva s Primožem cel dan preždela na našem razstavnem prostoru. Stvar zdaj izgleda takole: Na Slo-Tech boste lahko hodili prek štirih računal, na katere je naložen Red Hat Linux s slovenskim KDE namizjem, na katerem boste našo stran ogledovali z Mozilla 0.9.5. brkljalnikom. Ekrani so Philipsovi, trije 17" ter eden 19". Ob mizici bodo sedeli admini ter se pretvarjali da so pametni, v resnici pa samo čakali na to, da nas kakšen od bralcev ogovori . Nato je tretji objekt, omara imenovan, v katerem boste lahko občudovali ter častili naš stari Slo-Tech strežnik. Zaradi dramatičnega vtisa je zadeva razstavljena na prafaktorje, hehe . Torej: Dve mizi, sedem stolov, štirje računalniki, ena kredenca. Slo-Techov štant. Bodite tam.

22 komentarjev

Anketa

Slo-Tech - Danes sva se z lunijem odločila za eno manj resno temo... išče se najbolj len osebek na Slo-Techu. Predizbor je bil opravljen v času sestavljanja novega vprašanja. Upam da boste vsi glasovali zame...

dodatek by luni: glasajte za nas (jer mi smo spas...)!

16 komentarjev

Novice in Forum

Jaz - Ok, danes so novice malo zamujale, toda ne zaradi lenobe, temveč dela s Forumom. Pojavile so se namreč pritožbe, da Forum postaja podoben drugim nediscipliniranim forumom po Sloveniji in da je vse manj uporaben in zanimiv. Seveda si nihče ne želi, da bi se zgodilo kaj takega, še najmanj pa mi, ki smo se zelo potrudili, da je Forum postal to, kar je danes. Po pravici povedano sem takšne težave pričakoval že kar nekaj časa in kar malce presenečen sem, da je tako dolgo trajalo, da so se pojavile. Razumljivo je namreč, da se v tako veliki množici prijavljenih pojavijo osebki, ki nimajo za početi kaj drugega, kot non stop svinjati po Forumu in provocirati ostale uporabnike. Toda brez skrbi, to nikakor ne bo dopuščeno in ta Forum bo še naprej ostal to, kar je bil do zdaj: vzor reda, discipline in civiliziranega komuniciranja za vse ostale. Seveda 24 urnega nadzora ni mogoče opraviti, toda moderatorji in administratorji bomo naredili vse, kar je v naši moči. Danes sem tako pregledal...

6 komentarjev

Dodana je "Kdo smo?" sekcija

Jaz - V glavnem meniju pod postavko "Ostalo" se od danes naprej nahaja tudi sekcija "Kdo smo?". Tukaj se na vsakemu lasten način predstavljamo vaši dragi Slo-Techerji, Big Kahune, ki ustvarjamo to megastično stran ( kako smo skromni, ane? [>:D]). Vsakdo je napisal točno tisto, kar je hotel napisati in vam s tem povedal točno toliko, kot je hotel, le za našega Primoža sva si s Sergiotom morala izmisliti podatke, ker jih sam ni hotel povedati ( v bistvu ni hotel priznati, da je totalno brez domišljije [:D]). Stran bo po potrebi spreminjana, mogoče pa bomo kdaj v prihodnosti celo dodali kakšno slikico [;)].

10 komentarjev