»

20 obveznih dodatkov za Firefox

ComputerWorld - Od izida GorečeLisičke (takrat še Feniksa oz. Goreče Ptice) je večina novic, povezana s programom, pozitivno usmerjenih. Tudi sami pogosto poročamo o porastu njegovega deleža med brskalniki, čeprav v osnovi niti ni toliko boljši od konkurence. Bistveno razliko naredijo prav razširitve, s katerimi mu dodamo kup funkcij in ga popolnoma prilagodimo lastnim potrebam.

Na ComputerWorld-u so objavili članek z opisom dvajsetih tovrstnih vtičnikov, ki bi jih po njihovem mnenju moral uporabljati vsak uporabnik Firefoxa. Razdelili so jih v pet skupin, gotovo pa boste našli vsaj enega, ki vam bo dnevno prihranil kako minuto ali pa vsaj olajšal brskanje po spletu. Klik.

Avtor novice vsem bralcem z obilico prostega časa priporoča StumbleUpon.

25 komentarjev

Vsak začetek ima svoj konec

Slo-Tech - Drage bralke in bralci najbolj kakovostne računalniške slovenske revije pod soncem. Kot veste, vsakemu človeku slejkoprej zmanjka časa za stvari, s katerimi se ukvarja intenzivno ljubiteljsko. Tako se je žal dogodilo tudi meni, saj poleg vseh rednih dnevnih obveznosti enostavno nisem več zmogel vlagati potrebnega dela, ki bi ga Slo-Tech od mene tudi zahteval.

Ravno zaradi tega se mi zdi najbolj smotrno, da s svojega uredniškega položaja tudi odstopim. Sicer bom še vedno zelo aktiven soudeleženec strani, s katero sem živel in dihal prejšnja tri leta in pol. Še pomnite? Pred točno tremi leti in enim dnevom smo zamenjali obliko ter postali "modeni" Slo-Tech. Kdo bi vedel, da čas tako hitro mine.

V vsakem primeru -- z mojim odhodom bodo šle stvari verjetno samo še na bolje. Vsem "zamancem" (ljudem, ki bodo za Slo-Tech delali za mojim obdobjem) želim čim večjo produktivnost in objektivnost, vsem bralcem pa -- se vidimo na forumu [:D].

Urednikovanje te strani je bilo eno najlepših...

89 komentarjev

Opravičilo

Slo-Tech - Ker je danes objavljeni test EPoXove plošče bil moj prvi, se vam moram iskreno opravičiti za nerealne rezultate, ki sem jih dobil pri testiranju. Moje nepoznanje BIOSa plošče v detajle je spregledalo vključitev 4-way interleavinga, kar je DRASTIČNO povečalo vse rezultate. Za napako se iskreno opravičujem ter obljubljam, da bo test popravljen tekom jutrišnjega dne.

4 komentarji

Modificiranje ohišij@HardOCP

HardOCP - Na HardOCP so sestavili prvi del nasvetov, kako modificirat ohišje. sicer vsebuje le 'predpriprave' - torej nasvete, kakšno orodje si dobit. Avtor pa obljublja, da bo vsak teden napisal nov del. Torej - vsi tisti, ki se nameravate posvetit modificiranju ohišji, le kliknite sem in si oglejte, kakšna orodja za modificiranje priporočajo Američani.

2 komentarja