»

USB dildo

Prenosni užitek

vir: The inquirer
The inquirer - Pod imenom Matrix Vibe, bi si marsikdo predstavljal kakšno dance, trance ali techno glasbeno vižo, a zares to ime za muziko ni. Naravnost povedano je to USB vibrator za ženske (morda tudi za nekatere moške). Da, dildo, umetni tresoči se falus, igrača za izvabljanje ženskih (in moških) krikov naslade itd. Vklopi se ga v prosto USB režo in že vibrira. Seveda pa lahko izbirate med desetimi različnimi hitrostmi, glede na tip vrhunca, ki ga želite doseči. A USB je samo za napajanje, torej se lahko krmiljenju preko računalnika odpovemo - nič tresenja po ritmu glasbe ali "ForceFeedbacka" v novem Larryju ali Luli. 30 funtov.

32 komentarjev

128 megabajtov v žepu

AMD Zone - Diski so izjemno nepraktični za prenašanje okrog, diskete izumirajo ter so nezanesljive, CD-RW nosilci pa zahtevanjo ustrezno opremo ter nekaj časa. Obstaja alternativa?

Definitivno. Podjetje Transcend je izdalo namreč FlashDrive v velikosti 128 MB, ki se enostavno priključi na prost USB priključek in omogoči zapisovanje skoraj v trenutku. Zadevo so si ogledali pri AMD Zone in bili z izdelkom sorazmerno zadovoljni. Še cena: 80 dolarjev. Klik!

3 komentarji

Modifikacija mrežne kartice

Virtual Hideout - Mrežne kartice imajo na zadnji strani LED diodice, ki kažejo pri kakšni hitorsti smo priključeni, če prenašamo podatke in podobno. Kako nam to pomaga, če pa so diodice na zadnji strani računalnika. Bomo lezli pod mizo, da bomo videli, če lučka sveti? Ne bi?
Za take, ki imajo radi veliko lučk na sprednji strani računalnika so na Virtual Hideoutu napisali članek, kako te kontorlne lučke speljati do sprednjega dela ohišja in jih tam namestiti. Klik! Še slika: ...

5 komentarjev

Še en zanimiv domači projekt

vir: HardOCP
HardOCP - Danes je očitno dan za razne projekte. Po OC Shootovem vodnem hlajenju je na vrsti projekt nekega študenta, ki se je dokončno naveličal stikanja po zadnji strani računalnika za prostimi USB priključki. Zadevo se je odločil spraviti v prosto 3.14" režo in to mu je tudi uspelo. Postopek izdelave je lepo poslikal in opremil s komentarji, tako da je njegov članek primeren tudi za kaj drugega, kot kratko zabavno branje. Priporočen ogled!

0 komentarjev

Addtronics W8500 WTX Case

GamePC - Za vse overclockarske manijake, je tu eno zelo primerno ohišje. Njegove izredne kvalitete so: velikost, kar ima za posledico dovolj prostora za npr. vodno hlajenje; možnost postavitve veliko ventilatorjev za kar najbojlše hlajenje (dva ventilatorja sta vključena že po defaultu, lahko pa jih vgradite do 9). Še nekaj specifikacij:
  • WTX oblika, za nazaj kompatiblino z ATX,
  • 5 zunanjih 5.25" rež,
  • 1 zunanja 3.14" reža (disketnik),
  • 5 notranjih 3.14" rež (trdi diski),
  • podpira do 9 razširitvenih kartic,
  • podpora podaljšanim WTX platkam,
  • premični nastavek za mamaplato
Če je nakup mogoč v Sloveniji ne vem, zagotovo pa bi bil jaz eden izmed kupcev. Zadeva pač zgleda zelo impresivno [:D]. Za celoten članek pa poglejte sem.

7 komentarjev

Kartonski računalnik

WC Extreme - Bah, kdo rabi draga ohišja s tono ventilatorjev in lepimi lučkami? Mogoče je to bonus, toda v osnovi je vse, kar rabimo, prostor, kamor zložimo računalniške komponente. In to je lahko v bistvu tudi navadna kartonska škatla! Ravno to so naredili fantje pri WC-Extreme (huh, njihov mora biti kar zabasan [:D])... celoten računalnik so stlačili v kartonasto škatlo, vse lepo poslikali in opisali in objavili članek na svoji strani. Mogoče pa bo komu celo zanimivo.

8 komentarjev