»

Vodno hlajen GeForce 4

Deviant PC - Na tem naslovu si lahko ogledate tretji del članka o izdelavi vodno hlajenega GeForca 4, prvi del se nahaja tukaj, drugi del pa tukaj.

Moram rečt, da zadeva izgleda sapo jemajoče [8-O]. Fantje so se resnično potrudili in naredili nekaj, kar definitivno izzove razne 'aaah' in 'oooh', pa tudi marsikak zelen pogled[>:D]. Mah, kaj bi govoril - oglejte si članek in se prepričajte sami.

4 komentarji

Za lahko noč

The Register - Na tem naslovu si lahko preberete kratko BOFH (Bastard Operator From Hell - zelo znana zadeva) zgodbico o tem, kako je šefe neke računalniške firmice hotel prihraniti težke denarce s tem, da je naročil svojemu vnuku, naj vsakega posebej navije za 40%. Branje je obvezno, račka za uriniranje, če vam slučajno od smeha uide, pa tudi [:D].

1 komentar

Tualatin, navij se!

Blarg Overclocking - Pred časom sem v novici objavil postopek, kako Intelovemu Pentiumu 4 zvišati voltažo z uporabo prevodne paste kot materiala, katerega smo nanesli na spodnjo stran procesorja ter z le-tem povezali nekaj nožic. No, ta članek naj bi razveselil vse lastnike Tualatinov, saj na zgornjem naslovu dobite postopek zvišanja napetosti tudi za to serijo procesorjev. 1.65 volta na procesorju pa ni tako slabo, mar ne? :D

0 komentarjev

Voltaže na pretek

InsaneWB - Za relaksacijsko novičko: na tem naslovu si lahko ogledate slikico, kako je tip Thunderbirdu 1000 zvišal voltažo na, pozor, 3.02 volta! To naj bi bil svetovni rekord, žal pa ekstremist ne poroča o nikakršnih dosežkih v navijanju. Natega? Mogoče. Upajmo, da ne.

5 komentarjev