»

Infos je pred vrati

Slo-Tech - Jesen je že odločno stopila v deželo, kar nakazujejo tudi močni nalivi po celotni Kokoški, mi pa smo spet na Infosu. Od jutri zjutraj pa vse do petka popoldan se bo v ljubljanskem Cankarjevem domu odvijal sejem informacijskih tehnologij - Infos. Seveda je tam tudi Slo-Tech in sicer s prostorom na sredini sprejemne dvorane, tako da nas zgrešiti res ne morete.

Danes sva s Primožem že postavila "štant", ki ga krasijo štiri Xaser III ohišja in štirje 17" LCD monitorji ter vse pritikline v obliki miši in tipkovnice. Seveda pa prvotni namen sejma ni le to, da lahko na hudih mašinah deskate po Slo-Techu, temveč ta, da nas spoznate in da lahko kakšno rečemo. Najbolje bo če odločno stopite k nam in nas pobarate o tem ali onem. Vsi lepo vabljeni!

PS. Ne pozabite na dijaško / študentsko izkaznico (z njo je vstop prost)

39 komentarjev

Teleinfos in Ziggga

Dermo spray, tranzistor in (nedoločni) integral.

Slo-Tech - - čudna žverca, ki bi se lahko skrila za telegrafski drog (če bi le te še imeli v naši deželici) je napisal člančič o sejmu telekomunikacij - Teleinfosu 2003. Tokrat za spremembo v njem ne boste našli testa hostes, ker sem na žalost vseh Zigggu odklonil, da bi se udeležil njegovega hajka po Cankarjevem domu. Ker sem sameval spodaj na našem štantu je tako ta, že skoraj tradicionalen test brhkih deklet letos izostal. A vseeno je ogled več kot obvezen, saj boste v njem našli še kaj drugega kot Zigggovo norčevanje iz njegovih nadrejenih in čudnih slik z našega štanta. [:D]

16 komentarjev

Antec LanBoy

vir: Pimprig
Pimprig - Dandanes so LAN-partyji vedno bolj pogosti. Vsem znano podjetje Antec je izdelalo ohišje prilagojeno posebej za take zabave. Na spletni strani PimpRig so si ogledali srebrno ohišje Antec LANBOY Aluminum Mini Tower.

S prenašanjem ohišja ne boste imeli večjih težav, saj je zelo lahko ter majhno. Na levi stranici ima vdelano dokaj veliko pleksi okno, v samo ohišje pa je vgrajen 350W napajalnik. Na sprednji strani ima dva USB vhoda ter ima prostora za štiri 5,25'' enote in dve 3,5''. Vanj lahko vstavite še do dva 80 mm ventilatorja. Poleg ohišja pa zraven dobite tudi jermen, s katerim ga lahko prenašate naokoli. V opisu si lahko ogledate tudi modifikacijo ohišja. Veselo na branje.


0 komentarjev

Tomi ima prav...

Slo-Tech - Razlog za današnje pomanjkanje novic je zagotovo poinfosovska utrujenost. Naj vam razložim dogajancijo včerajšnjega konca sejma: Ko je Primož, priden kolikor je bil, pospravil večino našega štanta, sem se odpravil na vlak. Odbrzel sem domov in se pripravil na malo poinfosovske sprostitve. Zmeden in utrujen, kolikor sem bil, sem popolnoma pozabil napovedati nov članek o modifikaciji ohišja, ki ga je za nas spisal Cwetto. Pobarval je ohišje na belo, dodal "lan-party nosilce", naredil kontrolo ventilatorjev ter okno v levo stranico. Razvajamo vas, vem. No, upam da bo Tomi nadomestil poinfosovsko vrzel, saj grem jaz, povem kar po pravici, spat . Sicer pa lahko jutri oziroma najkasneje v ponedeljek pričakujete članek - poročilo z Infosa na Slo-Tech postojanki.

2 komentarja

Slo-Tech na prireditvi Infos 2001

Slo-Tech - To je bilo povedano že včeraj, a nam je zagodel strežnik in novica je hipoma postala stara skoraj en dan. Torej: Slo-Tech, vaša najljubša stran, ki se ukvarja s hardwareom in navijanjem, bo imela svojo lastno postojanko na prireditvi Infos v Cankarjevem Domu, začenši v ponedeljek, 22.10.2001. Ker smo tudi zelo radodarni in sploh veseli, da bomo prisostvovali tem dogodku, bomo zastonj razdelili tudi deset kart za vstop na Infos. Na tem naslovu najdete vse podrobnosti glede naše udeležbe, kot tudi nagradne igre. Prisotnost na našem štantu obvezna .

8 komentarjev

Jaome

Jaz - Mhja, da ne boste mislili, da je razlog za pomanjkanje novic samo lenoba vseh nas. Ok, delno je, ker se pač med vikendom nobenemu ne da kaj napisati, toda trenutno vlada na sceni nekakšno zatišje. Damn, kako bo komaj poleti .

0 komentarjev