»

Test Duron 1.2 GHz

Tom's Hardware - Na Tom's hardware so objavili test AMDjevega Duron 1.2 GHz procesorja. Primerjali so ga z vsemi modeli P4 in AMD XP procesorjev ter Celeronom 1.2 GHz. Test je zelo obsežen in temeljit ter pokriva testiranje v večini današnjih aplikacij. Tu najdete test, o rezultatih bom pa zaenkrat molčal. Tako je edina možnost, da izveste rezultate ta, da sami kliknete na link in odsurfate na test. Pa veselo branje.

0 komentarjev

Članek za sprostitveno branje

Slo-Tech - Res mi postane kar toplo pri srcu, kadar kdorkoli od naših uporabnikov napiše kaj svojega, kakšno izkušnjo, modifikacijo ali test ter odda članek v objavo. Tokrat je članek o tem, kako v sprednjo stranico vgraditi dva ventilatorja za dodatno hlajenje trdih diskov, spisal totimato. Članek je bolj kratek, a s pomočjo slik zadane bistvo. Kliknite za branje. Lepa popestritev sneženega konca tedna, kajne?

1 komentar

In še malo o AMD XP

več strani - Neverjetno, kako lahko cel dan novic zaznamuje "le" izid novega procesorja pri AMD. No, če smo natančni, procesor je izšel včeraj, danes so pa na plano pricurljali testi. Veliko testov. Zelo veliko.

Seveda ste vi pridni človečki, ki boste iz samega interesa prebrali vse teste ter jutri v šoli pokasirali negativno pri kemiji, a rekli, da o AMD XP veste vse!

2 komentarja

Čudni hladilniki

Dan's DATA - Vsi poznamo Orbe. Standardna valjasta oblika z ventilatorjem v sredini. Jasno. Vsi poznamo Vulcano-te. Kocka z ventilatorjem na vrhu. Jasno.
Kaj pa hladilniki kot tisti na sliki spodaj? Če sem prav razumel besedilo, gre za hladilnik, ki se vrti okoli svoje osi. Ali nekaj takega... Če želite zelo nazoren test veliko hladilnikov, oddeskajte sem. Test je res dobro napisan. Ob strani imate fotografijo vsakega hladilnika in rezultat nejgove hladilne moči. Nato pa je spodaj še natančen opis vsakega izmed njih. Če nameravate v kratkem kupiti nov hladilnik, si test morate...

4 komentarji

O distančnikih

Club Overclocker - To je sicer test neprevodnih distančnikov, a je kljub temu zelo uporaben. Opisuje namreč probleme pri uporabi distančnikov (spacer-jev) in posledice le-teh. Ali bi verjeli, da so na Zemlji ljudje, ki dajo distančnik za Intel procesorje na AMD-ju? Očitno so. Intelovi procesorji namreč nimajo nobenih konektorjev na površini procesorja. AMD-ji jih imajo. Če distančnik za Intel procesor damo na AMD-ja, se ti kontakti povežejo in rezultat je "zažgan" procesor. Če pa vas zanima, kje so navodila, kako sami naredite svoj distančnik, pojdite sem. Sicer je vodič že star, ampak zadane bistvo.

0 komentarjev