»

slo.net

Slo-Tech - Glede na to, da poštni naslovi ponudnika slo.net že kar nekaj časa ne delujejo več, vas ponovno prosimo, da jih vsi, ki jih imate vpisane v vaših osebnih nastavitvah, v roku enega tedna spremenite. Po preteku tega časa bodo vaši računi začasno deaktivirani.

Popravek: stran kot kaže res deluje, vendar nam njihov poštni stežnik vseeno 95% časa zavrača pošto, zato grožnja z deaktivacijo še vedno velja.

5 komentarjev

Odprta ali zaprta?

Overclockers.com.au - Stranica ohišja - namreč. Na avstralskih navijalcih se je razplamtela dokaj zanimiva debata, ali je bolje uporabljati računalo z odprto ali zaprto stranico. Je važnejši brezprašni okoliš računala - ali bi raje imeli tistih nekaj stopinj hladnejši procesor? Ali zaprto ohišje dejansko pripomore k mešanju zraka? Klik! Še opozorilo - za gledanje foruma OC.AU morate biti prijavljeni, kar je neumno - a vam vseeno ne bo vzelo več kot 2 minuti vašega časa.

3 komentarji

Ponovno obvestilo

Jaz - Ker imamo "rahlo" zapleten postopek prijave, vas PONOVNO prosim, da si vsi, ki vam prijava ni uspela PREBERETE FAQ. V primeru da vam vseeno ne uspe mi to prosim sporočite. Sistem LOČI VELIKE in male črke zato vnesite vaše uporabniško ime in geslo TOČNO tako, kot ste si ga izbrali (z vsemi VELIKIMI in malimi črkami ter PRESLEDKI vred)[:D]Hkrati se za Nedeljo, 10.12.2000 ob 21:00 napoveduje veliko čiščenje neaktiviranih accountov. Brisani bodo vsi neaktivirani starejši od petih dni.

8 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visoke uporabe @email.si e-mailov, vas ponovno obveščam, da zaradi nepripravljenosti siola, da bi uredil DNS reverse lookup, pošiljanje emailov z našega serverja na email.si NE DELUJE. Do rešitve tega problema uporabljajte druge naslove... In ponovno: Skripta za prijavo RAZLIKUJE VELIKE in male ČRKE. Zato le-te pišite TOČNO tako, kot ste jih napisali pri vnosu novega uporabnika (z vsemi VELIKIMI in malimi ČRKAMI ter PRESLEDKI vred). Zahvaljujemo se za razumevanje.

5 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Ponovno vas obveščamo, da sistem pri prijavi RAZLIKUJE VELIKE in male ČRKE. V primeru, da takoj po vnosu novega uporabnika sistem javi "Napačno geslo", to pomeni, da NISTE PRAVILNO vnesli svojega uporabniškega imena in gesla (z vsemi velikimi in malimi črkami ter presledki vred)[:D]

4 komentarji

Prijava

Jaz - Vsi uporabniki, ki vam prijava do sedaj ni uspela, prosim poskusite ponovno. Prijavni postopek je rahlo poenostavljen (več stvari se naredi samodejno - na primer koda se pošlje samo), vendar še vedno zahteva aktivacijo accounta.[:D]

0 komentarjev

Odstranitev neaktivnih accountov

Jaz - Danes so bili odstranjeni accounti, ki obstajajo več kot 4 dni in v tem času niso bili aktivirani. Če je komu med prijavljanjem uspelo narediti account s svojim vzdevkom, vendar ga ni aktiviral lahko sedaj spremeni uporabniško ime v željeno. To storite tako, da se logirate v sistem, kliknete na lastno ime, kliknete na uporabniško ime in nato vpišete željeno uporabniško ime.[:D] Posebno obvestilo: UPORABNIŠKO IME LAHKO BREZ POSREDOVANJA ADMINISTRATORJA SPREMENITE SAMO ENKRAT

0 komentarjev