»

Novice

Slo-Tech - Ker so očitno 2+1 pisuni premalo, smo se ponovno odločili objaviti prošnjo vsem, ki vas veseli pisanje novic za Slo-Tech. Da bo manj razočaranj, bom tokrat zelo natančno napisal pogoje sodelovanja. Pogoji:
  • pošiljanje novic na Slo-Tech je prostovoljno in neplačano delo. Zanj verjetno nikoli ne boste dobili niti tolarja
  • od vas želimo VSAJ 3 novice na dan
  • imeti morate KONČANO srednjo šolo, tako da je čim manj problemov s kontrolkami in ostalimi izgovori za nepisanje novic
  • zavedati se morate, da bo vaše ustvarjalne dosežke gledalo približno 3000 ljudi na dan
  • preden boste vklopljeni, od vas pričakujemo vsaj teden dni rednega pošiljanja novic na nabiralnik@slo-tech.com. Novice mogoče ne bodo objavljene, vendar bomo kljub temu lahko občudovali vaš slog pisanja in se na njegovi podlagi tudi odločili
Če koga potem, ko je prebral zgornje pogoje, pisanje še vedno zanima, naj nam to prosim sporoči....

12 komentarjev

Novice

Slo-Tech - Zaradi vsesplošnega pomanjkanja novic (ob naših dveh pisunih in nekaj lenih adminih), smo se odločili, da ponovno objavimo razpis za pisce novic. Vsi ki se želite postati "pisuni" pošljite prijavo na hocembitpisun@slo-tech.com in pričnite pošiljati novice na nabiralnik@slo-tech.com (ne povzetka, ne linka, temveč celotno novico skupaj z virom, kot bi jo objavili na strani). Kmalu zatem bomo med vami "izbrali" najboljše, ki bodo dobili možnost neposrednega objavljanja novic.

4 komentarji

Spreminjanje VIO voltaže na GF2 MX

Slo-Tech - Gpodob (hm vse, ki pošiljate novice na naš nabiralnik bi prosil, da se podpišete, tako da vemo komu se moramo zahvaliti) nam je posredoval zanimivo povezavo na to azijsko stran. Gre za nekakšen projekt navijanja Herculesovega GF2 MX, ki se je, kot je v navadi pri Azijcih, sprevrgel ve besno modificiranje. Avtor je na ubogega MXa najprej namestil ogromne hladilnike, potem pa se je spravil dejansko lotati in modificirati vezje kartice. Rezultat tega naj bi bil večja napetost na procesorju, kar je omogočilo njegov neverjetni rezultat: 260/230MHz! Aja, kartico je na koncu projekta tudi uničil . Sam sicer iz članka nisem uspel razbrati veliko, toda mogoče boste nekateri bolj vztrajni.

1 komentar

Lenuhi

Jaz - Jaome, jaome... en dam imam čez glavo dela, pa ravno ta dan si vsi ostali pisci novic izberejo za igranje domin, črnega petra in ostalih družabnih igric. Saj ne, da bi s tem bilo kaj narobe, navsezadnje so družbeni kontakti pomemben del življenja, toda nekaj novic bi vseeno lahko napisali. No ja .

0 komentarjev