»

Breztipkovna miš™

Overclockers Australia - Za vse šefe megakorporacij, ki imajo računalnik na mizi samo zato, da pozirajo pred kamerami ter v bistvu ne vedo, s katerim gumbom se za vraga prižge gizma. Za vse destruktivne šestletne brate in sestre, ki vedno kliknejo napačni gumb na miški ter s tem povzročijo nepopravljivo škodo. Torej - za vse, ki prave miši ne smejo držati v roki, četudi se gre za preživetje človeške vrste, je tukaj Stupida Mouse, miš brez gumbov. Slogan podjetja? Česar Janezek ne more klikniti, s tem Janezek ne more uničevati. Smešno... :D

0 komentarjev

Vege

Slo-Tech - Za konec pa še nekaj, za dušo . Ker so zadnje čase zelo popularni AMD-jevi procesorji (tudi iz destruktivnega vidika ), si oglejte sliko tegale procesorja. Ni sicer zlomljen, ampak lastnik lahko kar pozabi na kakšno uveljavitev garancije .

6 komentarjev

Tudi Compaq z Athlon 4 prenosnikom

The Register - Po HP-ju se je opogumil tudi Compaq in predstavil svoj najnovejši prenosnik Presario, ki vsebuje 1 GHz Athlon 4 procesor, 192MB SDRAM pomnilnika, 20GB diska in 8x DVD enoto. Cena prenosnika je trenutno L1699, kar ga postavlja na cenovno raven HP-jevega modela. Compaq-ova najava prenosnika z AMD-jevim procesorjem niti ni tako veliko presenečenje, saj je Compaq že v preteklosti precej uporabljal AMD-jeve procesorje v svojih cenenih računalnikih (trenutno se spomnim samo desktop modela Presario, možno pa je, da je Compaq AMD-jeve procesorje uporabljal tudi v drugih modelih). Ali se bo končno opogumil tudi Dell in najavil svoje Athlon prenosnike?

1 komentar

Tudi Novell ima rad AMD - tokrat "serverska" zgodba

The Register - Vsi tisti, ki zagovarjajo tezo, da se AMD-jevi procesorji ne bodo uveljavili na področju strežnikov, naj si še posebej preberejo to novico. Za kaj gre? Novell je podprl AMD-jevo novo strežniško platformo. Novell se lahko pohvali, da sedaj njegov NetWare popolnoma lepo in zanesljivo deluje na AMD Athlon MP porcesorjih in AMD-760 MP chipsetih za eno in dvoprocesorske strežnike. Pri uveljavitvi AMD-jevih procesorjev na NetWaru je pomembno vlogo imel tudi tajvanski proizvajalec matičnih plošč Tyan, ki je dobil od Novella posebno priznanje. Podpora Novella je za AMD-ja kar lepa stvar, saj odstranjuje številne negativne pomisleke, ki so leteli na AMD-jeve procesorje. AMD pa si lahko v prihodnosti pridobi še kakšnega podpornika.

0 komentarjev

Optimizacije Win2000 drugič

NvNews - Očitno so Win 2000 postali zelo popularen sistem. In očitno je optimizacija le teh v zadnjem času zelo popularna tema. Na tem naslovu boste tako našli kopico uporabnih nasvetov, ter trike kako pohitriti sistem, zmanjšati porabo RAM-a, ter kako odstraniti določene neuporabne programe (Grrrr), kot recimo Pinball in podobno... Ogled priporočen za vse, ki uporabljate Win 2000.

2 komentarja

Spreminjanje GSM logotipov

Jaz - alien-w in V.I.P. sta se skupaj potrudila in za dobrobit vseh nas napisala novi članek, oziroma dodala kar novo funkcijo celotnem Slo-Techu. Gre za zadnje čase zelo popularno zamenjevanje logotipov na mobilnikih in fanta sta se potrudila in za Slo-Techerje izdelala računalniške logotipe, ki jih ni za dobiti drugje. V zanimivem članku lahko izveste in dobite vse potrebno za inštalacijo novega logotipa, v meniju na levi strani pa boste opazili povezavo na galerijo logotipov, kjer potrebne slikice tudi dobite. Fanta obljubljata, da bosta galerijo redno vzrdževala, tako da jo pogosto preglejte. Morda bosta celo tako dobra, da vam bosta izdelala logotip po želji, le pisati jima morate!

2 komentarja