»

Kako hitra je naša lastovka?

Slashdot - Le kdo ne pozna lastovke, naše navadne lastovke? Hirundo Rustica poimenovane v latinščini, američani ji rečejo "Barn Swallow", ker precejkrat gnezdijo v štalah in na senikih, v skednjih.... Že pri Monty Phytonu so se sprasevali kako hitra je. Sedaj se je nekdo hitrosti lastovk lotil precej bolj znastveno.

Tale stran vam bo povedala precej o hitrosti lastovk, o njihovi teži in še nekaterih podatkih. Za vse hardcore oboževalce Monty Phytona je tole obvezno branje.

Torej, afriška lastovka ali evropska?

5 komentarjev

Final Fantasy

Slo-Tech - DrSergioDJ se je spet potrudil in opisal eno od, če ne najbolj tehnično dovršeno risanko sploh. Final Fantasy ali, po slovensko, Poslednje sanje, je animirana risanka, ki na čase spominja na pravi snemani film, vsaj po realističnosti animacije. Sicer jaz mislim, da vsebinsko malo šepa, ampak hej, kdo bo oporekal recenziji ?

0 komentarjev

Ja, saj vem, še en DVD

Slo-Tech - Ker smo, kot smo že tolikokrat poudarili, vstopili v časovno zanko, "Naval pridnosti" imenovano, se je na paleti novega "česarkoli", opisanega na Slo-Techu, znašel nov DVD, ki ga je v roke vzel in obdelal DrSergioDJ. He got game, film o mladem uspešnemu košarkarju, ki se mu ponuja vstop v veliko študentskih ekip. Katero izbrati? Je film kvaliteten ter vreden ogleda? Je on samo tarča izkoriščevalcev? Klikni, beri, komentiraj!

6 komentarjev

Še nekaj za :)

Overclockers Australia - Ponavadi za uspešen konec dneva vedno dodam kakšno povezavo, ki vas pripelje do kake zabavne strani. Tokratna stran vam bo koristila, če so vaši refleksi popolnoma zakrneli, saj vam bo postregla s testom refleksov. Ves čar testa je v tem, da pritiskate gumb "stop", stran pa vam izmeri odzivni čas. Po nekaj minutah vaje mi je uspelo doseči odzivni čas 0.22 sekunde. Če vam uspe manj, potem imate res dobre reflekse. Aja, pa še nekaj: četudi boste dosegli odzivni čas 0.01 sekunde, vam bo stran gotovo še kar naprej težila, da potrebujete vadbo. Mogoče je avtor strani popoln, ali pač.

26 komentarjev